Crowdfundingsite Universiteit Twente

Grensverleggende ervaringen voor ambitieuze studententeams, studiebeurzen voor jonge talenten uit ontwikkelingslanden en baanbrekend onderzoek: dit alles kan mogelijk gemaakt worden door de bijdragen en de betrokkenheid van de alumni, studenten én relaties van de Universiteit Twente! Doe ook mee en steun onze bijzondere projecten! De Universiteit Twente maakt het verschil! Jij ook?

Lees meer Lees minder
Bekijk alle projecten
 Van 11 tot 30 maart kleurt de UT geel! Het Exoskelet race team heeft als doel om de Cybathlon 2020 in Zurich te winnen. Deze competitie is opgezet speciaal voor Exoskelet teams van over de hele wereld. De piloten van de teams zullen tegen elkaar strijden door verschillende oefeningen uit te voeren. Deze oefeningen variëren van trap lopen tot het opstaan van een bank. Voor ons heel gewoon, maar voor iemand met een dwarslaesie is dit onmogelijk. Met behulp van een Exoskelet pak is het mogelijk voor mensen met een dwarslaesie om weer in beweging te komen en langzaamaan hier weer aan te wennen. Het doel van de Cybathlon 2020 is om het onderzoek naar Exoskelet wereldwijd te promoten en dwarslaesie onder de aandacht te brengen. Sportcentrum UT, The Vital Company, Topvorm Twente en Roc van Twente slaan de handen in ineen om een campagne op te zetten om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en het Exoskeleton Race Team te ondersteunen! Studenten en medewerkers van de UT zullen massaal gaan sporten om geld in te zamelen voor het Exoskeleton Race Team. Hoe dit werkt vind je hier. Naast het sporten is elke donatie ook meer dan welkom! Het zou helemaal tof zijn als je dit doet via de Bite the lemon challenge! Bite the lemon Challenge Bijt jij in de zure citroen? Wij dagen je uit om een filmpje op social media te plaatsen waar jij, je sportteam, je collega’s etc. in een citroen bijten! Als je dit lukt daag je 2 anderen uit die hetzelfde moeten doen en dit ook op Social media plaatsen. Doen zij dit niet binnen 24 uur dan moeten zij doneren aan het Exoskeleton Race Team. Natuurlijk mogen ze ook allebei doen! Met de steun vanuit de campagne Let’s move for a better world wil het Exoskeleton Race team van de UT het onderzoek en de ontwikkeling van het Exoskelet verbeteren en uitbreiden. Jij kan hier bij helpen!
Bekijk alle donateurs
€ 25

Maarten

23-04-2019 | 21:36 Aan: Solar Team Twente When I was in the solarteam in 2005 the crodfunding (donate a cell) was a huge support and I want to give this to the newest team as well. Good luck team!