Crowdfundingsite Universiteit Twente

Grensverleggende ervaringen voor ambitieuze studententeams, studiebeurzen voor jonge talenten uit ontwikkelingslanden en baanbrekend onderzoek: dit alles kan mogelijk gemaakt worden door de bijdragen en de betrokkenheid van de alumni, studenten én relaties van de Universiteit Twente! Doe ook mee en steun onze bijzondere projecten! De Universiteit Twente maakt het verschil! Jij ook?

Stichting Universiteitsfonds Twente
Drienerlolaan 5, SP kamer 109 
7522 NB  Enschede
universiteitsfonds@utwente.nl/ 053-4892104

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Help ons een elftal te bouwen! RoboTeam Twente is een studententeam dat zich richt op het innoveren in robotica en kunstmatige intelligentie. Dit doen wij door middel van het ontwikkelen van voetbalrobots. Deze nemen wij mee naar de RoboCup, het wereldkampioenschap robotvoetbal. In 2017, het eerste jaar dat we hieraan meededen, eindigden we als 14de. In 2018 werd de 7de plaats behaald en afgelopen jaar, in Sydney, Australië, eindigden we als 5de! Dit jaar willen we de top 3 bereiken tijdens de RoboCup in Bordeaux, Frankrijk. Dit geeft ons de kans om de ontwikkelingen in robotica binnen Nederland, de regio Twente en de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion op de kaart te zetten. De RoboCup is echter niet enkel het wereldkampioenschap robotvoetbal, maar heeft een veel groter, overkoepelend doel: “In 2050 zal een team van volledig autonome, humanoïde robotvoetballers een voetbalwedstrijd winnen van de menselijke wereldkampioen in dat jaar”. RoboTeam Twente neemt deel aan de Small Size League, waarin gefocust wordt op zwerm technologie: communicatie en beslissingen binnen het team in een dynamische omgeving. Deze technologie kan ook worden toegepast in de logistiek, zoals zelfrijdende auto’s of sorteersystemen, of in de gezondheidszorg. Ook bij noodgevallen, waarbij snel een goede coördinatie nodig is, is zwerm technologie toepasbaar. Al deze voorbeelden laten zien dat de technologie waarmee wij ons bezig houden kan helpen het leven en werk zowel veiliger als efficiënter te maken. Dit jaar breidt de RoboCup uit, om een stap richting de visie voor 2050 te zetten. De teams in de Small Size League zullen vanaf komend jaar met 11 robots spelen, in plaats van de 8 robots voorheen. Hiervoor zullen we dus extra robots moeten bouwen en jij kan ons steunen door een bijdrage te leveren! Help jij ons aan nieuwe bouten en moeren, een schietmechanisme of elektronica voor de extra robots? Alvast veel dank!! Volg ons via Facebook, Linkedin, Instagram en onze website!  
Bekijk alle
€ 650

Anoniem

04-03-2020 | 10:39 Aan: Aerobotic Tech Team Twente (A3T) Because I trust in the team and want them to do well in Malawi!