Crowdfundingsite Universiteit Twente

Grensverleggende ervaringen voor ambitieuze studententeams, studiebeurzen voor jonge talenten uit ontwikkelingslanden en baanbrekend onderzoek: dit alles kan mogelijk gemaakt worden door de bijdragen en de betrokkenheid van de alumni, studenten én relaties van de Universiteit Twente! Doe ook mee en steun onze bijzondere projecten! De Universiteit Twente maakt het verschil! Jij ook?

Stichting Universiteitsfonds Twente
Drienerlolaan 5, SP kamer 109 
7522 NB  Enschede
universiteitsfonds@utwente.nl/ 053-4892104

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Finish first! Wij zijn Solar Team Twente. Ons team bestaat uit negentien enthousiaste studenten van Saxion Hogeschool en de Universiteit Twente. Ons doel is om de meest efficiënte zonneauto te ontwikkelen en deze ruim 3000 kilometer dwars door de woeste Outback van Darwin naar Adelaide te rijden. Door een zonneauto te ontwikkelen, innovatieve ideeën te creëren en mensen te inspireren, dragen wij bij aan een duurzamere toekomst. Wij zetten anderhalf jaar onze studie stop om hier dag en nacht aan te werken. Om de meest efficiënte zonneauto te ontwikkelen, hebben wij de beste zonnecellen nodig. Dit jaar maken wij gebruik van een nieuw type zonnecel met de hoogste efficiëntie uit de geschiedenis van Solar Team Twente! Om het beste zonnepaneel te financieren, hebben wij jouw steun nodig zodat wij in Australië als eerste over de finish komen! Op onze Escort auto staan de namen en teksten van onze donateurs. Helaas kunnen wij geen nieuwe namen meer toevoegen aangezien onze reis naar Australië al bijna staat te gebeuren. Echter je bijdrage is nog steeds zeer welkom! Help je ons mee als eerste te finishen?  Wat je ook doet, vergeet niet om ons mooie avontuur te volgen op onze mediakanalen. Instagram   Facebook  Twitter  Solar Team Twente
Bekijk alle
€ 250

Anoniem

26-08-2019 | 11:32 Aan: Solar Team Twente Ik steun het Solar Team Twente graag vanwege hun geweldige inzet, waardoor ik weet dat ze veel succes zullen hebben, en natuurlijk omdat mijn petekind Nikki er in zit.