Crowdfundingsite Universiteit Twente

Grensverleggende ervaringen voor ambitieuze studententeams, studiebeurzen voor jonge talenten uit ontwikkelingslanden en baanbrekend onderzoek: dit alles kan mogelijk gemaakt worden door de bijdragen en de betrokkenheid van de alumni, studenten én relaties van de Universiteit Twente! Doe ook mee en steun onze bijzondere projecten! De Universiteit Twente maakt het verschil! Jij ook?

Stichting Universiteitsfonds Twente
Drienerlolaan 5, SP kamer 109 
7522 NB  Enschede
universiteitsfonds@utwente.nl/ 053-4892104

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Steun de missie van RoboTeam Twente! RoboTeam Twente geeft vorm aan de toekomst van kunstmatige intelligentie (KI). Dit doen we door deel te nemen aan de jaarlijkse RoboCup-competitie; in het bijzonder aan de RoboCup Soccer league. We zijn in 2016 gestart met het ontwerpen en bouwen van onze voetbal-robots en in korte tijd hebben wij al heel wat mijlpalen bereikt! Zo hebben we al mooie plekken behaald op de wereldranglijsten tijdens de voorgaande RoboCup-competities en we streven naar de nummer 1 positie! Tegelijkertijd voelt ons team het maatschappelijk belang van de verdere ontwikkeling van KI. Wij geloven dat het opleiden en inspireren van de jongere generaties over de mogelijkheden van robotica van vitaal belang is voor de integratie van KI in ons dagelijks leven. Daarom organiseert RoboTeam regelmatig workshops en trainingen voor kinderen en jongeren, vaak op de scholen zelf! De belangrijkste motor van onze groei was de steun van sponsors, teamleden, partners en enthousiastelingen. Vanwege de COVID-19-regelgeving was dit jaar een totaal ander jaar voor het team. Een jaar van samenwerken op afstand. Toch we houden we elke dag de geest van RoboTeam Twente levend en werken hard voor een ​​hoge ranking  op de komende RoboCup. Of deze nou in 2021 is of in 2022 zal plaatsvinden, het doel is hetzelfde!  Via onze crowdfunding-campagne willen wij je steun vragen voor ons team. Met jouw donatie kunnen we KI en robotica blijven promoten in de samenleving. Jouw donatie zal het werk van onze gepassioneerde teamleden nog leuker én interessanter maken doordat we dan verder kunnen investeren in nieuwe robotonderdelen. Help je ons mee de beste robots te bouwen en KI verder op de kaart te zetten? Word onze supporter en doneer nu! Dank je wel!    
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle
€ 100

Arjan

11-05-2021 | 10:32 Aan: Electric Superbike Twente 2021