The Addams Family

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Steun The Addams Family door InSPE!

Stichting International Student Productions Enschede (InSPE) heeft het doel om studenten uit heel Enschede te verbinden in een grootschalig, internationaal, cultureel project. Deelnemers krijgen professionele begeleiding om een schitterend eindproduct neer te zetten. 

Begin juni 2023 gaat InSPE de musical 'The Addams Family' op de planken brengen. De bekende Wednesday Addams is verliefd geworden! Maar wat vinden haar ouders daarvan? En kan een 'normale' Amerikaanse familie omgaan met de toch wat abnormale, excentrieke Addams Family?

Steun jij ons project? Wij zijn dankbaar voor elke donatie. Alles wat je geeft, wordt gebruikt om het decor en de kostuums te betalen. Dank je wel en we zien je graag in het theater!

€ 5 Doneren Je ontvangt een persoonlijke boodschap - Dank je wel! Je krijgt een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. Thank you! You will receive a personal message from the board of InSPE. € 10 Doneren Je krijgt een videoboodschap - Dank je wel! Je krijgt een videoboodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 1 donateur € 25 Doneren Je krijgt een Addams Family tasje - Dank je wel! Je krijgt bij de voorstelling een bedrukt tasje in het thema van de Addams Family. Ook krijg je een videoboodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 2 donateurs € 50 Doneren Je ontvangt een uniek poster - Dank je wel! Je krijgt bij de voorstelling een poster met de handtekeningen van cast en orkest. Ook krijg je dan een bedrukt tasje in het thema van de Addams Family. Daarnaast krijg je een videoboodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 2 donateurs € 75 Doneren Je bent uitgenodigd om een repetitie bij te wonen - Dank je wel! Je mag komen kijken bij een repetitie! Ook krijg je bij de voorstelling een poster met de handtekeningen van cast en orkest en je krijgt dan ook een bedrukt tasje in het thema van de Addams Family. Daarnaast ontvang je een videoboodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. € 100 Doneren Je krijgt een vrijkaartje - Dank je wel! Je krijgt een vrijkaartje en je mag komen kijken bij een repetitie! Ook krijg je bij de voorstelling een poster met de handtekeningen van cast en orkest en je krijgt dan ook een bedrukt tasje in het thema van de Addams Family. Daarnaast ontvang je een videoboodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 2 donateurs € 200 Doneren Je naam komt in het programmaboekje - Dank je wel! Je naam komt in het programmaboekje (indien gewenst) en je krijgt een vrijkaartje. Ook mag je komen kijken bij een repetitie! Je krijgt bij de voorstelling een poster met de handtekeningen van cast en orkest en je krijgt dan ook een bedrukt tasje in het thema van de Addams Family. Daarnaast ontvang je een videoboodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken.