Electric Superbike Twente 2020

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.500 (41%)

Help mee om Electric Superbike Twente als eerste te laten finishen in Engeland!

Aankomende zomer is het zover! Mits de omstandigheden het toelaten, zal de Apex-RS haar debuut maken op het racecircuit van Mallory park in Engeland. Onze elektrische superbike zal hier racen tegen de racemotoren van Nederlandse, Engelse en Finse universiteiten! 

De Apex-RS is gemaakt door een multi-disciplinair team van 14 studenten van de Universiteit Twente en de Hogeschool Saxion. Zij hebben deze elektrische racemotor in 8 maanden tijd ontworpen én gebouwd. Met haar 800Nm koppel, 120kW vermogen, 495 batterijcellen en maar 190 kg gewicht is het een waar racemonster en is ze er klaar voor om haar concurenten te verslaan en naar het podium te rijden! 

Maar om in Engeland te komen heeft het team jullie hulp nodig! Elke donatie, groot of klein helpt de Apex-RS én het team een stukje verder richting Engeland! Alvast veel dank voor je steun! En is jouw gift de grootste gift? Dan krijg jij een schaalmodel van de Apex-RS! 

Volg ons via Facebook, Instagram of via onze website!

 

€ 15 Doneren Je naam komt op de website! - Bedankt! Je naam komt op onze website met je eigen tekstje erbij! (Als je dit wilt natuurlijk) 1 donateur € 30 Doneren Je ontvangt een poster van de Apex-RS! - Bedankt! Je ontvangt een poster van de Apex-RS! Je naam komt op de website met je eigen tekstje erbij! (Als je dit wilt natuurlijk) 6 donateurs € 50 Doneren Je krijgt een rondleiding! - Bedankt! We nodigen je uit voor een dag waarop we vrienden, familie en donateurs verwelkomen op ons kantoor en een rondleiding geven. Hier krijg je alle tijd om de Apex-RS te bekijken. Uiteraard vertellen we je alles over de nieuwe superbike! Je krijgt ook een poster van de Apex-RS én je naam komt op de website met je eigen tekstje erbij! (Als je dit wilt natuurlijk) 2 donateurs € 100 Doneren Je krijgt een zelfgemaakte EST lamp! - Bedankt! Je ontvangt een zelfgemaakte lamp in de vorm van het logo van Electric Superbike Twente! We nodigen je uit voor een dag waarop we vrienden, familie en donateurs verwelkomen op ons kantoor en een rondleiding geven. Hier krijg je alle tijd om de Apex-RS te bekijken. Uiteraard vertellen we je alles over de nieuwe superbike! Je krijgt ook een poster van de Apex-RS én je naam komt op de website met je eigen tekstje erbij! (Als je dit wilt natuurlijk) € 250 Doneren Je ontvangt een grote poster van de Apex-RS op canvas!  - Bedankt! Je ontvangt een grote poster van de Apex-RS op canvas en een zelfgemaakte lamp in de vorm van het logo van Electric Superbike Twente. We nodigen je uit voor een dag waarop we vrienden, familie en donateurs verwelkomen op ons kantoor en een rondleiding geven. Hier krijg je alle tijd om de Apex-RS te bekijken. Uiteraard vertellen we je alles over de nieuwe superbike! Je naam komt ook op de website met je eigen tekstje erbij! (Als je dit wilt natuurlijk) 1 donateur