Electric Superbike Twente 2021

 Help Electric Superbike Twente met de realisatie van een geweldige elektrische motor! 


Afgelopen september is het vierde team van Electric Superbike Twente van start gegaan! Tijd voor een nieuwe, verbeterde elektrische race motor! 

Dit jaar gaan wij een motor ontwikkelen die betrouwbaarder, krachtiger en wendbaarder is dan voorgaande jaren. In de elektromotoren van de afgelopen jaren zit nog veel potentie voor verbetering, dus daar zetten we op in! Ook zullen we dit jaar een verbeterd koelingssysteem ontwikkelen, gaan we telemetrie implementeren om live data naar de pitbox te kunnen sturen en ligt er veel focus op de veiligheid. 

De motor wordt ontworpen en gemaakt door een multidisciplinair team van 15 studenten van de Universiteit Twente en de Hogeschool Saxion die fulltime of parttime alles geven om in één jaar een geweldige prestatie neer te zetten. Het team wil laten zien dat elektrisch rijden niet alleen duurzaam, maar ook harstikke vet is! 

Maar om deze prachtige motor te kunnen realiseren heeft het team jullie hulp nodig! Elke donatie, groot of klein helpt het team een stukje dichterbij ons ultieme doel, een razendsnelle elektrische motor. Alvast veel dank voor je steun!  

Volg ons via FacebookInstagram of via onze website! 

View all
€ 25 28-11-2020 | 11:30 Gaaf om jullie enthousiasme te zien en mooie ontwikkeling voor de toekomst. Succes!!!