Electric Superbike Twente 2023

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 3.000 (4%)

Help ons "reshape electric racing"!                                             

Al sinds 2017 zet studententeam Electric Superbike Twente zich in om ons doel, het behouden van racen voor toekomstige generaties, te bereiken. Als Electric Superbike Twente willen we de wereld laten zien dat racen onderdeel kan zijn van een duurzame toekomst en dat innovaties in deze sector zeker de moeite waard zijn. De racewereld is namelijk een broedplaats voor technologische innovaties en deze innovaties vinden vaak hun weg terug naar de consumentenmarkt. Door te innoveren in de racesector streeft Electric Superbike Twente ernaar, om ook impact te hebben in het verduurzamen van de consumentenmarkt. 

Als zesde team van Electric Superbike Twente voelen we allemaal dat er iets moet veranderen, om een ​​blijvende impact te hebben op de wereld van elektrische motorraces. Daarom willen we de komende jaren iets radicaal anders doen. Dit is precies de reden waarom onze missie voor de komende jaren is: 
 
                                     'Reshape electric racing
 
We zijn van plan dit te doen door een element toe te voegen dat nog in geen enkele tak van de elektrische racewereld is gebruikt, namelijk een batterijwissel waarmee we de gebruikte batterij snel kunnen vervangen door een nieuwe. 
 
Hiervoor kunnen we jouw hulp gebruiken! Door te doneren aan deze crowdfunding kun je ons helpen onze doelen te bereiken en op deze manier kunnen we elektrisch racen samen opnieuw vormgeven. Alvast veel dank voor je hulp!