Geef om de Ebenhaëzer

Closed You can't donate or start fundraising anymore
Target reached
from €5,000 (100%)

"Het zeilen van de Ebenhaëzer leert je managen, samenwerken en omgaan met onverwachte situaties: een goede aanvulling op mijn studie!"
Iris Stins, student Civiele Techniek en lid Schipperscollege

Jaarlijks werft het Universiteitsfonds Twente voor een specifiek studentenproject wat ervoor zorgt dat het studeren aan de Universiteit Twente nog interessanter en leuker wordt. De campus activiteiten zijn hier een belangrijk onderdeel van. De vele sportverenigingen en sportfaciliteiten maken deze campus zo'n unieke plek om te wonen en te studeren. En dit moet gekoesterd worden! Dit jaar vragen we een daarom bijdrage aan een heel bijzonder deel van de campus: de verplaatsbare uitvalsbasis van Euros Zeilen "de Ebenhaëzer". Deze klipperaak heeft het voor vele generaties studenten mogelijk gemaakt om te zeilen, ook buiten Twente! Om ook de komende generaties studenten mee te kunnen blijven nemen moeten er een aantal aanpassingen aan het drijvende clubhuis gedaan worden. Draag bij en houd de Ebenhäezer in de vaart !

"Door de huidige studiedruk en de focus op presteren wordt soms helemaal vergeten hoe belangrijk de persoonlijke ontwikkeling is van een student naast zijn studie. Dit terwijl het papiertje alleen vaak niet genoeg is! De arbeidsmarkt vraagt om afgestudeerden, die naast hun studie ook kennis en ervaring hebben opgedaan in bijvoorbeeld een commissie of bestuur. De Student Union zet zich in om elke student  te faciliteren en te stimuleren in het hebben van More Than a Degree!"
Anne Buningh, voorzitter Student Union


Donateurs:
- Roel Kroes
- Monique Rops-Gerritsen
- Maud van Velthoven
- Frans Baten
- Roger Jeurissen
- Maarten Stuurman
- Christiaan
- Paul Hoogstede

- Job Heinmerikx

- Rosalinde Stins

Universiteit Twente

universiteitsfonds@utwente.nl

€10 Donate Je krijgt een vermelding als donateur op deze website. - Je krijgt een vermelding als donateur op deze website. €55 Donate Je ontvangt een kloot (een houten kraal waarmee de mast wordt bevestigd). Daarnaast krijg je een vermelding als donateur op deze website. - Je ontvangt een kloot (een houten kraal waarmee de mast wordt bevestigd). Daarnaast krijg je een vermelding als donateur op deze website. €100 Donate Je wordt uitgenodigd voor een borrel op de Ebenhaëzer. Ook ontvang je een kloot en krijg je een vermelding als donateur op deze website. - Je wordt uitgenodigd voor een borrel op de Ebenhaëzer. Ook ontvang je een kloot en krijg je een vermelding als donateur op deze website. €250 Donate Je ontvangt een zelfgemaakt vaantje van oud zeil van de Ebenhaëzer. Daarnaast word je uitgenodigd voor een borrel op de Ebenhaëzer, ontvang je een kloot en krijg je een vermelding als donateur op deze website. - Je ontvangt een zelfgemaakt vaantje van oud zeil van de Ebenhaëzer. Daarnaast word je uitgenodigd voor een borrel op de Ebenhaëzer, ontvang je een kloot en krijg je een vermelding als donateur op deze website. €500 Donate Je ontvangt de trui van DZ Euros. Daarnaast krijg je een zelfgemaakt vaantje en word je uitgenodigd voor een borrel op de Ebenhaëzer. Ook ontvang je een kloot en krijg je een vermelding als donateur op deze website. - Je ontvangt de trui van DZ Euros. Daarnaast krijg je een zelfgemaakt vaantje en word je uitgenodigd voor een borrel op de Ebenhaëzer. Ook ontvang je een kloot en krijg je een vermelding als donateur op deze website.