Geef om grenzeloze ervaringen

Closed You can't donate or start fundraising anymore
from €5,000 (37%)

 “Vorig jaar ben ik met studievereniging Inter-Actief, van de opleiding Business & IT, op studiereis geweest naar de Verenigde Staten en Brazilië. Een geweldige ervaring!  Deze reis heeft mijn blikveld verruimd en heeft mij veel energie en inspiratie gegeven voor het vervolg van mijn studie. Jaarlijks gaan honderden UT studenten met hun studievereniging op studiereis. Het Universiteitsfonds Twente ondersteunt deze studiereizen met een bijdrage. Met uw bijdrage kan het Universiteitsfonds deze studiereizen blijven steunen. Want u gunt alle studenten toch zo’n grensverleggende ervaring? Dank u wel! “

Jeroen Monteban, student Business & IT

Elk jaar gaan 150 tot 200 UT studenten voor een studiereis naar het buitenland. De een gaat een week naar Duitsland de ander twee weken naar Japan! Het organiseren maar ook het financieren van zo’n reis is een flinke klus. Een studiereis naar een ver buitenland kost al gauw € 4.000 per student. Er wordt naast de studie dan ook hard gewerkt door de studenten om deze grensverleggende ervaring te kunnen bekostigen! Gelukkig stelt het Universiteitsfonds, al sinds 1968, een bedrag beschikbaar waardoor het voor alle studenten mogelijk is om mee te gaan. De studiereizen hebben een enorme meerwaarde en zorgen daarnaast ook voor dierbare en bijzondere herinneringen aan de studietijd!

Een vast onderdeel van de studiereis is een fotomoment op locatie met het spandoek van het Universiteitsfonds. In het digitale foto album van het Universiteitsfonds vindt u alle studiereizen sinds 2007 terug!  

Wist u dat de eerste studiereizen die door het Universiteitsfonds gesponsord werden Zwitserland en Scandinavië als bestemming hadden? Dit was in 1968! De reis naar Zwitserland werd georganiseerd door Isaac Newton, studievereniging Scintilla ging naar Scandinavië. Heeft u nog foto’s van deze reizen? Laat het ons weten, we nemen ze graag op in onze beeldbank!

Donateurs:

- Johan Berkhuysen

Universiteit Twente

universiteitsfonds@utwente.nl

€10 Donate Heel veel dank namens de studenten - Heel veel dank namens de studenten €25 Donate Je krijgt een vermelding als donateur op deze website. - Je krijgt een vermelding als donateur op deze website. €50 Donate Je ontvangt een kaartje vanaf één van de studiereizen. Ook krijg je een vermelding als donateur op deze website. - Je ontvangt een kaartje vanaf één van de studiereizen. Ook krijg je een vermelding als donateur op deze website. €100 Donate Je krijgt een boekje Campus in Context. Ook ontvang je een kaartje vanaf één van de studiereizen en krijg je een vermelding als donateur op deze website. - Je krijgt een boekje Campus in Context. Ook ontvang je een kaartje vanaf één van de studiereizen en krijg je een vermelding als donateur op deze website. 1 donor €250 Donate Je krijgt een souvenir van één van de studiereizen. Ook krijg je een boekje Campus in Context, ontvang je een kaartje vanaf één van de studiereizen en krijg je een vermelding als donateur op deze website. - Je krijgt een souvenir van één van de studiereizen. Ook krijg je een boekje Campus in Context, ontvang je een kaartje vanaf één van de studiereizen en krijg je een vermelding als donateur op deze website. €500 Donate Je krijgt souvenirs van alle studiereizen in 2017, ook krijg je een boekje Campus in Context, ontvang je een kaartje vanaf één van de studiereizen en krijg je een vermelding als donateur op deze website. - Je krijgt souvenirs van alle studiereizen in 2017, ook krijg je een boekje Campus in Context, ontvang je een kaartje vanaf één van de studiereizen en krijg je een vermelding als donateur op deze website.
View all

Studiereis W.T.S. Ideefiks

16-02-2017 | 14:10 De studiereis van studievereniging W.T.S. Ideefiks is bijna een feit! Aanstaande zaterdag vertrekken zij naar…. Stockholm! Tijdens de laatste bijeenkomst voor vertrek wenst onze collega Joe Laufer deze kersverse UT ambassadeurs een goede en leerzame reis toe.
Read more