Geef om teamprestatie

Closed You can't donate or start fundraising anymore
from €5.000 (71%)

“Met RoboTeam hebben wij het initiatief genomen om de Universiteit Twente te vertegenwoordigen op het prestigieuze RoboCup2017 in Nagoya, Japan. Daar willen wij onze zelfdenkende robots aan de wereld tonen. Ons team bestaat uit UT studenten van verschillende disciplines. Dit interdisciplinaire team staat garant voor spannende innovaties en een uniek eindproduct! Steun ons initiatief en help ons om de Twentse robotica wereldberoemd te maken!”                                

Ewoud Croll, student Advanced Technology en voorzitter RoboTeam Twente

RoboTeam Twente is een multidisciplinair team van studenten van de Universiteit Twente. Ons doel is om mee te doen aan de RoboCup 2017 in Nagoya, Japan, in de eerste week van juli. RoboCup is het wereldkampioenschap Robot Voetbal met vijf gespecialiseerde competities.

De RoboCup heeft als ultiem doel: tegen het midden van de 21e eeuw wint een team van volledig autonome humanoïde robot voetballers een voetbalwedstrijd, die voldoet aan de officiële regels van de FIFA, van de winnaar van de laatste World Cup.

Binnen de categorie voetbal, zijn er vijf verschillende competities. Dit zijn: Small Size, Middle Size, Humanoid, Standard Platform en Simulation league. Elke competitie heeft een andere focus op innovatie. We bereiden ons voor op de Small Size League, die zich richt op het probleem van samenwerking tussen intelligente robots en het maken van creatieve keuzes in een zeer snel veranderende omgeving door middel van gecentraliseerd systeem dat beslissingen maakt voor een team van spelers.

Voor de Small Size League bouwen we een team van 6 robots (met een hoogte van 150 mm en een diameter van 180 mm) die met elkaar kunnen communiceren en zelf een voetbalwedstrijd kunnen spelen. Er is dus geen afstandsbediening! De wedstrijden worden gespeeld met een oranje golfbal, op een veld van 9 bij 6 meter.

Donateurs:

- Tessa Voerman
- R.C.H. Croll
- Bart en Maaike
- Gedica
- Winnifred Blokland
- Jasper Stook
- Wouter Lensing
- Familie Weijers
- Peter Hoekstra 
- Erna Brus
- Wouter van Veelen
- Trix Rubbens-van Iersel
- Elektrotechniek Ruurd Westra
- Autoservice Timmer
- Ornée&Vermeer Tekstbureau 
- Gerard de Groot
- Bert Jan Offrein
- Marc van Wessel
- Lara
- Erica de Goeij
- Corry en Peter van der Wal
- Han Wopereis 
- HKJ Hardnekkig
- Directus Calvatus
- Wessel
- Djoeke en Klaas van Iersel
- Dirk Hoekstra
- P.A.M. van Iersel
- Frank van Iersel, Lotty van Minnen

Universiteit Twente

universiteitsfonds@utwente.nl

€10 Donate Je krijgt een vermelding als donateur op deze website. - Je krijgt een vermelding als donateur op deze website. 5 donors €20 Donate Je naam komt in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente. Daarnaast krijg je ook een vermelding als donateur op deze website. - Je naam komt in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente. Daarnaast krijg je ook een vermelding als donateur op deze website. €25 Donate Je krijgt de mogelijkheid om plaats te nemen op de tribune, iedereen in het Designlab kan dan zien dat jij RoboTeam Twente steunt. Daarnaast komt je naam in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente en krijg je een vermelding als donateur op... - Je krijgt de mogelijkheid om plaats te nemen op de tribune, iedereen in het Designlab kan dan zien dat jij RoboTeam Twente steunt. Daarnaast komt je naam in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente en krijg je een vermelding als donateur op deze website. 5 donors €50 Donate Je ontvangt een Japanse waaier met het logo van RoboTeam Twente. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om plaats te nemen op de tribune, komt je naam in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente en krijg je een vermelding als donateur op deze w... - Je ontvangt een Japanse waaier met het logo van RoboTeam Twente. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om plaats te nemen op de tribune, komt je naam in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente en krijg je een vermelding als donateur op deze website. 6 donors €100 Donate Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een demonstratie/test van RoboTeam Twente. Daarnaast ontvang je een Japanse waaier met het logo van RoboTeam Twente, krijg je de mogelijkheid om plaats te nemen op de tribune, komt je naam in een speciale li... - Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een demonstratie/test van RoboTeam Twente. Daarnaast ontvang je een Japanse waaier met het logo van RoboTeam Twente, krijg je de mogelijkheid om plaats te nemen op de tribune, komt je naam in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente en krijg je een vermelding als donateur op deze website. 6 donors €250 Donate Je krijgt een VIP tour, deze bestaat uit een lunch, een rondleiding, demonstratie, een borrel en zelf een wedstrijd spelen tegen de computer. Daarnaast ontvang je een Japanse waaier met het logo van RoboTeam Twente, krijg je de mogelijkheid om plaats t... - Je krijgt een VIP tour, deze bestaat uit een lunch, een rondleiding, demonstratie, een borrel en zelf een wedstrijd spelen tegen de computer. Daarnaast ontvang je een Japanse waaier met het logo van RoboTeam Twente, krijg je de mogelijkheid om plaats te nemen op de tribune, komt je naam in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente en krijg je een vermelding als donateur op deze website. 3 donors
View all

Eerste tests RoboTeam Twente bij WK robotvoetbal succesvol

27-07-2017 | 12:59  RoboTeam Twente heeft de eerste tests bij de RoboCup 2017 succesvol doorlopen. Het team van captain Ewoud Croll debuteert in het Japanse Nagoya bij het wereldkampioenschap robotvoetbal. In september vorig jaar besloot een groep studenten van de Universiteit Twente aan de slag te gaan met een robotvoetbalteam. Verrassend genoeg slaagden zij er in zich direct te kwalificeren voor de RoboCup 2017. Dat avontuur gaat overmorgen van start. Afgelopen zaterdag reisde de ploeg af naar Japan.
Read more