Green Team Twente 2021

van totaal € 12.000 (64%)

Help ons waterstof promoten!

Wij zijn Green Team Twente. Wij zijn hét studententeam van de Universiteit Twente dat de meest efficiënte waterstofauto van de wereld gaat bouwen. In 2019 zijn wij wereldkampioen geworden tijdens de Shell Eco Marathon. Dit jaar willen wij bewijzen dat ons team tijdens corona niet stil heeft gezeten: Wij willen onze wereldtitel succesvol verdedigen.

 

Waterstof is een veelbesproken onderwerp op het gebied van duurzaamheid. Wij zetten ons in om op een verantwoorde wijze de mogelijkheden van waterstof te tonen. Ons doel voor dit jaar is ons te profileren als hét kenniscentrum voor waterstof en duurzaamheid. Het is belangrijk om meer bewustzijn te creëren zodat de energietransitie naar een schonere energie sneller kan worden omgezet.

 

Dit jaar is het onze doelstelling naast het winnen van de wereldtitel om ons te profileren als het kenniscentrum van waterstof in Nederland. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig.

 

 Om meer bewustzijn voor waterstof te creëren gaan wij de volgende acties opzetten:

  • Een educatief programma voor middelbare scholieren
  • Een tentoonstelling van onze auto's in de MuseumFabriek
  • Een educatieve film over waterstof & Green Team Twente
  • Een groot waterstof kennisnetwerk opzetten tussen bedrijven

Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen met het realiseren van deze doelstellingen. Meer bewustzijn creëren is juist nu van belang zodat de energietransitie op de juiste manier eindelijk kan starten. Zeker nu de overheid extra gaat investeren in het onderzoek naar waterstof. Laten wij met zijn allen investeren in nieuwe energieën en natuurlijk waterstof meer te promoten!

 

Ben jij benieuwd hoe het met ons team gaat?

Volg ons dan op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube en/of schrijf je hier voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates over ons team.