Green Team Twente 2024

van totaal € 6.500 (34%)

Help ons om als eerste een formula student auto te laten racen op waterstof!

Word jij onze waterstof held? Help ons om onze droom waar te maken: als eerste team ter wereld de Formula Student op waterstof te rijden! Met jouw steun, kunnen wij waterstof op de kaart te zetten. Draag bij aan onze innovatieve race auto en help ons zo de Formula Student te winnen!

Wij zijn Green Team Twente, een multidisciplinair team van ambitieuze studenten van Universiteit Twente en Hogeschool Saxion. Ons doel is om werelds eerste Formula Student auto te maken op waterstof! Sinds 2011 hebben wij meegedaan aan de Shell Eco Marathon. En met succes: wij zijn meermaals eerste geworden en hebben de wereldtitel mee naar Twente genomen. Maar na 10 jaar wilden wij meer. Wij zijn overgestapt naar een nieuwe uitdaging; Formula Student racing. Hierbij rijden we niet meer zo efficiënt mogelijk maar juist met zoveel mogelijk power.

In juni 2024 zullen we onze nieuwste waterstof auto op de proef stellen tijdens de Formula Student in Assen. Tijdens deze race wordt de auto tot in detail getest: van technische inspectie en verschillende rijdende proeven, tot een volledig uitgewerkt business plan. Als we alle tests succesvol hebben doorlopen kunnen wij onze eerste overwinning al vieren: dan doen wij als werelds eerste waterstof auto mee aan Formula Student! En daarna gaan we natuurlijk keihard racen.

Help mee waterstof op de kaart te zetten en steun onze innovatie. Alvast ontzettend bedankt voor je hulp! Je kan het avontuur van Green Team Twente volgen op onze website, Instagram, LinkedIn, Facebook en Tiktok.

Kies een bedrag
€ 10 Doneren Bedankt voor je bijdrage! - Jouw bijdrage helpt ons enorm om onze Green Team Twente droomauto te maken! 7 donateurs € 25 Doneren Duurzaamheids Dynamo - Bedankt voor je bijdrage! Als Duurzaamheids Dynamo draag je bij aan de basis van onze auto! We willen jou bedanken door je naam op de website te zetten. 5 donateurs € 50 Doneren Eco Enthousiast  - Bedankt voor je bijdrage! Als Eco Enthousiast draag je bij aan de basis van onze auto! We willen jou bedanken door je naam op de website te zetten en je een Green Team Twente goodie pakket op te sturen. 3 donateurs € 100 Doneren Eco Expert  - Bedankt voor je bijdrage! Als Eco Expert draag je bij aan de basis van onze auto! We willen jou bedanken door je naam op de website te zetten en je een Green Team Twente goodie pakket op te sturen, met een zoutwater auto kit om jouw eigen mini waterstof auto te bouwen! 3 donateurs € 250 Doneren Eco Engel - Bedankt voor je bijdrage! Als Eco Engel draag je bij aan de basis van onze auto! We willen jou bedanken door je naam op de website te zetten en je een Green Team Twente goodie pakket op te sturen, met een zoutwater auto kit om jouw eigen mini waterstof auto te bouwen. Daarnaast bedanken we je op onze sociale media! 1 donateur € 500 Doneren Waterstof Held - Bedankt voor je bijdrage! Als Waterstof Held draag je bij aan de basis van onze auto! We willen jou bedanken door je naam op de website te zetten en je een Green Team Twente goodie pakket op te sturen, met een zoutwater auto kit om jouw eigen mini waterstof auto te bouwen. Daarnaast bedanken we je op onze sociale media en bieden we je een rondleiding door ons kantoor en onze werkplaats! 1 donateur Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen