Raket-team AzimUT

Nog te gaan

Help mee om onze raket naar de sterren te laten vliegen!

Space Society Twente gaat een raket bouwen én lanceren! Hiervoor is een nieuw team gestart: AzimUT! Vol van ambitie én motivatie hopen wij dit jaar een betrouwbare raket te bouwen waar wij in 2021 mee verder zullen werken tot aan een succesvolle lancering.

We zijn het eerste UT raketteam en voor ons is “the sky niet de limit”: wij gaan voor de sterren! Ons doel is een test lancering in februari en een daadwerkelijke lancering aan het eind van dit academische jaar. We zijn met niets begonnen dus zijn we druk bezig om onze doelen te halen.

Ons team bestaat nu uit 5 studenten van de Universiteit Twente. Wij willen laten zien dat lucht- en ruimtevaart niet alleen heel spectaculair is, maar ook toegankelijk en leuk. Wij zijn het tweede universitair studententeam van Nederland dat een raket ontwikkelt en bouwt. Wij hopen natuurlijk dat wij binnen afzienbare tijd met DARE van TU Delft te concurreren!

Om dit project te kunnen realiseren, hebben wij alleen je hulp hard nodig. Geef het team een boost door te doneren en help ons om deze raket en dit project te lanceren! Heel erg bedankt voor je steun!

Voor meer informatie ga je naar onze website!