RoboTeam Twente 2021

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Steun de missie van RoboTeam Twente!

RoboTeam Twente geeft vorm aan de toekomst van kunstmatige intelligentie (KI). Dit doen we door deel te nemen aan de jaarlijkse RoboCup-competitie; in het bijzonder aan de RoboCup Soccer league. We zijn in 2016 gestart met het ontwerpen en bouwen van onze voetbal-robots en in korte tijd hebben wij al heel wat mijlpalen bereikt!

Zo hebben we al mooie plekken behaald op de wereldranglijsten tijdens de voorgaande RoboCup-competities en we streven naar de nummer 1 positie! Tegelijkertijd voelt ons team het maatschappelijk belang van de verdere ontwikkeling van KI. Wij geloven dat het opleiden en inspireren van de jongere generaties over de mogelijkheden van robotica van vitaal belang is voor de integratie van KI in ons dagelijks leven. Daarom organiseert RoboTeam regelmatig workshops en trainingen voor kinderen en jongeren, vaak op de scholen zelf!

De belangrijkste motor van onze groei was de steun van sponsors, teamleden, partners en enthousiastelingen. Vanwege de COVID-19-regelgeving was dit jaar een totaal ander jaar voor het team. Een jaar van samenwerken op afstand. Toch we houden we elke dag de geest van RoboTeam Twente levend en werken hard voor een ​​hoge ranking  op de komende RoboCup. Of deze nou in 2021 is of in 2022 zal plaatsvinden, het doel is hetzelfde! 

Via onze crowdfunding-campagne willen wij je steun vragen voor ons team. Met jouw donatie kunnen we KI en robotica blijven promoten in de samenleving. Jouw donatie zal het werk van onze gepassioneerde teamleden nog leuker én interessanter maken doordat we dan verder kunnen investeren in nieuwe robotonderdelen. Help je ons mee de beste robots te bouwen en KI verder op de kaart te zetten? Word onze supporter en doneer nu! Dank je wel!