RoboTeam Twente

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 5.000 (11%)

" Met RoboTeam Twente vertegenwoordigen wij de Universiteit Twente op de prestigieuze RoboCup, die dit jaar zal plaatsvinden in Montreal, Canada. Ons team bestaat uit UT studenten van verschillende disciplines. Dit interdisciplinaire team staat garant voor spannende innovaties en een uniek eindproduct! Steun ons om de Twentse robotica wereldberoemd te maken!”          

RoboTeam Twente is een multidisciplinair team van studenten van de Universiteit Twente. Ons doel is om mee te doen aan de RoboCup 2018. RoboCup is het wereldkampioenschap Robot Voetbal met vijf gespecialiseerde competities.

De RoboCup heeft één ultiem doel: tegen het midden van de 21e eeuw wint een team van volledig autonome humanoïde robot voetballers een voetbalwedstrijd, die voldoet aan de officiële regels van de FIFA, van de winnaar van de laatste World Cup.

Binnen de categorie voetbal zijn er vijf verschillende competities. Dit zijn: Small Size, Middle Size, Humanoid, Standard Platform en Simulation league. Elke competitie heeft een andere focus op innovatie. We bereiden ons voor op de Small Size League, die zich richt op het probleem van samenwerking tussen intelligente robots en het maken van creatieve keuzes in een zeer snel veranderende omgeving door middel van een gecentraliseerd systeem dat beslissingen maakt voor een team van spelers.

Voor de komende competitie is er een wijziging gemaakt in de Small Size League, deze is nu opgesplitst in twee divisies. Een hogere A divisie en de lagere B divisie, wij hebben ons gekwalificeerd voor divisie A. Met deze wijziging is ook het speelveld twee keer zo groot geworden en zijn de teams vergroot van 6 naar 8 robots. Om deze 2 extra robots te bouwen hebben wij jullie steun hard nodig!

Josine Meerburg

j.e.meerburg@utwente.nl

€ 10 Doneren Je krijgt een vermelding als donateur op deze website. - Je krijgt een vermelding als donateur op deze website. 1 donateur € 25 Doneren Je naam komt in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente. - Je naam komt in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente. Daarnaast krijg je ook een vermelding als donateur op deze website. 1 donateur € 50 Doneren Je ontvangt een miniatuur van onze robot met het design van dit jaar.  - Je ontvangt een miniatuur van onze robot met het design van dit jaar. Daarnaast komt je naam in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente en krijg je een vermelding als donateur op deze website. 2 donateurs € 100 Doneren Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een demonstratie/test van RoboTeam Twente. - Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een demonstratie/test van RoboTeam Twente. Daarnaast ontvang je een miniatuur van onze robot met het design van dit jaar en komt je naam in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente en krijg je een vermelding als donateur op deze website. 1 donateur € 250 Doneren Je krijgt een VIP tour, deze bestaat uit een lunch, een rondleiding, demonstratie, een borrel en zelf een wedstrijd spelen tegen de computer.  - Je krijgt een VIP tour, deze bestaat uit een lunch, een rondleiding, demonstratie, een borrel en zelf een wedstrijd spelen tegen de computer. Daarnaast ontvang je een miniatuur van onze robot met het design van dit jaar en komt je naam in een speciale lijst op de website van RoboTeam Twente en krijg je een vermelding als donateur op deze website.