RoboTeam Twente

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 5.000 (50%)

RoboTeam Twente wil in 2019 al weer voor de derde keer in actie komen tijdens de RoboCup: het wereldkampioenschap robotvoetbal. In het debuutjaar 2017 eindigden we in Nagoya, Japan, als 14de. Vorig jaar wonnen we de 7de plaats in Montreal, Canada.

Dit jaar vertegenwoordigt RoboTeam Twente de Universiteit Twente in Sydney, Australië. Gezien de trend van de afgelopen jaren gaan we dit jaar voor een top 5 klassering en tonen we met trots de Robotica van Nederland, de regio Twente en de Universiteit Twente aan de hele wereld! Help je ons mee onze droom te verwezelijken?

De RoboCup heeft één ultiem doel: tegen het midden van de 21e eeuw wint een team van volledig autonome humanoïde robot voetballers een voetbalwedstrijd, die voldoet aan de officiële regels van de FIFA, van de winnaar van de laatste World Cup.

RoboTeam Twente neemt deel aan de Small Sized League. De league is gespecialiseerd in groepscommunicatie en beslissingen: zwerm technologie.

Deze technologie wordt ook gebruikt daar waar een groep robots zich voortdurend moet oriënteren in een veranderende omgeving én beslissingen moet nemen onder invloed van veranderende externe factoren. Denk daarbij aan verpleeghuizen en ziekenhuizen maar ook de logistiek zoals goederenvervoer en sorteersystemen of noodvoorzieningen zoals noodhulpvoertuigen voor verkeersongevallen of branduitbraak. De ervaring die wij opdoen met onze robots helpt ons verder deze technologieën aan te scherpen en te verbeteren!

Doe een bijdrage zodat wij onze robots zo slim mogelijk kunnen maken en steun ons in onze missie om in Australië flink te scoren!

 

€ 10 Doneren Je naam op onze site! - Dank je wel! Je naam komt op een speciale lijst op de RoboTeam Twente website en je wordt ook op deze site genoemd. 6 donateurs € 25 Doneren Je ontvangt een paar sokken en een kerstkaart! - Dank je wel! Je ontvangt een paar RoboTeam sokken en een persoonlijke kerstkaart. En je naam komt op een speciale lijst op de RoboTeam Twente website en je wordt ook op deze site genoemd. 23 donateurs € 50 Doneren Je krijgt een miniatuur robot! - Dank je wel! Je ontvangt een miniatuur van onze robot in het ontwerp van dit jaar. Ook ontvang je een paar RoboTeam Twente sokken en een persoonlijke kerstkaart. En je naam komt op een speciale lijst op de RoboTeam Twente website en je wordt ook op deze site genoemd. 11 donateurs € 100 Doneren Je ontvangt een RoboTeam pet! - Dank je wel! Je ontvangt een RoboTeam pet! Je ontvangt daarnaast een miniatuur van onze robot in het ontwerp van dit jaar. Ook ontvang je een paar RoboTeam Twente sokken en een persoonlijke kerstkaart. En je naam komt op een speciale lijst op de RoboTeam Twente website en je wordt ook op deze site genoemd. 2 donateurs € 250 Doneren Je wordt uitgenodigd voor een demonstratie! - Dank je wel! Je wordt uitgenodigd voor een demonstratie van onze robots. Ook ontvang je een RoboTeam pet. Je ontvangt daarnaast een miniatuur van onze robot in het ontwerp van dit jaar. Ook ontvang je een paar RoboTeam Twente sokken en een persoonlijke kerstkaart. En je naam komt op een speciale lijst op de RoboTeam Twente website en je wordt ook op deze site genoemd. € 500 Doneren Je krijgt een VIP rondleiding met een lunch én de mogelijkheid om zelf tegen de robots te voetballen! - Dank je wel! Je ontvangt een VIP-rondleiding inclusief lunch, rondleiding door het kantoor, demonstratie, een middag borrel en de kans om een wedstrijd te spelen tegen onze AI. Ook ontvang je een RoboTeam pet. Je ontvangt daarnaast een miniatuur van onze robot in het ontwerp van dit jaar. Ook ontvang je een paar RoboTeam Twente sokken en een persoonlijke kerstkaart. En je naam komt op een speciale lijst op de RoboTeam Twente website en je wordt ook op deze site genoemd. 1 donateur