RoboTeam Twente 2023

van totaal € 2.000 (67%)

Help ons wereldkampioen te worden in Bordeaux!

Welkom op onze crowdfundingpagina! Wij zijn RoboTeam Twente, een multidisciplinair studenten team van Universiteit Twente en de Hogeschool Saxion. Wij willen innoveren en inspireren op het gebied van Robotica en Kunstmatige Intelligentie. We zijn een team van elf gepassioneerde studenten die zich inzetten om elf autonome robots te bouwen en te programmeren die andere (robo)teams zullen uitdagen tijdens de RoboCup: het wereldkampioenschap (autonoom) robotvoetbal.

De RoboCup vindt elk jaar plaats, en altijd in een ander land. Het team van vorig jaar veroverde de 3e plek in Bangkok, Thailand. Dit jaar richten we ons vizier op de RoboCup 2023-competitie in Bordeaux, Frankrijk. Ons doel is om het kampioenschap te winnen en onze innovaties te laten zien aan de wereld. Maar we kunnen het niet alleen. We hebben jouw steun nodig om ons te helpen ons volledige potentieel te bereiken en de trofee mee naar huis te nemen!

De RoboCup heeft als einddoel om een ​​autonoom robotvoetbalteam te bouwen dat in staat is om in het jaar 2050 de meest recente menselijke wereldkampioen te verslaan! Om dit doel te bereiken is de competitie volledig open-source en worden we gemotiveerd en uitgedaagd om steeds verder te innoveren!

“Het voelt zo speciaal om deel uit te maken van dit geweldige team waar alle neuzen dezelfde kant op staan. Wij zijn er voor elkaar omdat we samen willen innoveren en inspireren!” Emy, team manager

Ons team is al maanden hard aan het werk om zich voor te bereiden op de RoboCup, maar we hebben nog een lange weg te gaan. Elke donatie steunt niet alleen onze groep ambitieuze studenten, maar is een investering in de toekomst van Robotica en Kunstmatige Intelligentie. Wij geloven dat ons werk een positieve impact op de wereld kan hebben, en met jouw hulp wordt onze droom werkelijkheid!

We hebben verschillende donatieniveaus beschikbaar, elk met zijn eigen voordelen en beloningen. Van gepersonaliseerde bedankkaartjes tot RoboTeam Twente sokken en exclusieve toegang tot onze robot testsessies: er is voor elk wat wils.

Alvast veel dank voor je steun! Samen kunnen we geschiedenis schrijven door aan de toekomst te bouwen én de RoboCup-trofee 2023 mee naar huis te nemen!

 Meer weten over RoboTeam Twente? Ga naar https://roboteamtwente.nl/.

Kies een bedrag
€ 10 Doneren Moeren en bouten - Dank je wel! Je ontvangt een persoonlijk bedankkaartje van ons team, evenals een shout-out op onze website! 4 donateurs € 25 Doneren Wielen - Dank je wel! Je ontvangt een paar RoboTeam Twente sokken en een persoonlijk bedankkaartje van ons team, evenals een shout-out op onze website! 23 donateurs € 50 Doneren Dribbelaar - Dank je wel! Je komt op de tribune naast ons veld, zodat iedereen in de Future Factory kan zien dat je RoboTeam Twente steunt. Ook ontvang je een paar RoboTeam Twente sokken en een persoonlijk bedankkaartje van ons team, evenals een shout-out op onze website! 6 donateurs € 100 Doneren Kicker - Dank je wel! We sturen je een gepersonaliseerde videoboodschap van RoboTeam Twente 2022-2023. Je komt op de tribune naast ons veld, zodat iedereen in de Future Factory kan zien dat je RoboTeam Twente steunt. Ook ontvang je een paar RoboTeam Twente sokken en een persoonlijk bedankkaartje van ons team, evenals een shout-out op onze website! € 250 Doneren Motoren - Dank je wel! Je wordt uitgenodigd voor een demonstratie of proefsessie van RoboTeam Twente zodat je het zelf kunt om onze robots live in actie te zien! We sturen je een gepersonaliseerde videoboodschap van RoboTeam Twente 2022-2023 en je komt op de tribune naast ons veld, zodat iedereen in de Future Factory kan zien dat je RoboTeam Twente steunt. Ook ontvang je een paar RoboTeam Twente sokken en een persoonlijk bedankkaartje van ons team, evenals een shout-out op onze website! € 500 Doneren Processor - Dank je wel! Je krijgt een VIP-rondleiding inclusief lunch, kantoorrondleiding, demonstratie, een middagborrel en de kans om een wedstrijd te spelen tegen onze AI! We sturen je een gepersonaliseerde videoboodschap van RoboTeam Twente 2022-2023 en je komt op de tribune naast ons veld, zodat iedereen in de Future Factory kan zien dat je RoboTeam Twente steunt. Ook ontvang je een paar RoboTeam Twente sokken en een persoonlijk bedankkaartje van ons team, evenals een shout-out op onze website! Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen