SHOT concertreis 2024

van totaal € 30.000 (2%)

Help ons én onze instrumenten naar Zuid-Korea!

In de zomer van 2024 willen wij, Studenten Harmonie Orkest Twente (SHOT), de  concertreis van ons leven maken: naar Zuid-Korea! Wij willen deelnemen aan het befaamde Jeju International Wind Band Festival. Om deze (droom)reis mogelijk te maken, hebben wij jullie hulp hard nodig!

Wij zijn een groep gedreven en enthousiaste jonge muzikanten die tijdens onze studententijd in Twente op hoog niveau musiceren, met genoeg ruimte voor gezelligheid. Dit alles al bijna 30 jaar onder leiding van Ronny Buurink.

Iedere twee jaar gaat SHOT in de zomer op concertreis. Meestal is dit een tournee door twee Europese landen met als muzikaal hoogtepunt de deelname aan gerenommeerde festivals voor harmonieorkesten.

Het festival waar we volgend jaar aan deelnemen vindt plaats op het meest zuidelijke eiland van Zuid-Korea: Jeju. Dit festival bestaat al sinds 1995 en streeft ernaar blaasmuziek te promoten. Jaarlijks komen hier orkesten van over de hele wereld. De perfecte plaats dus om ons als SHOT te laten horen!

Help je mee onze reis mogelijk te maken? We kunnen alle hulp gebruiken. Alvast veel dank voor je donatie!

Wil je ons als bedrijf steunen? Dan kan dat ook! Neem dan contact op met de acquisiteur van de buitenlandcommissie Sven Terhorst via buco@shot.utwente.nl

Meer weten over SHOT of over onze reis? Kijk dan op https://www.shot.utwente.nl/en/

Kies een bedrag
€ 10 Doneren Dank voor je bijdrage! - Dank je wel, jouw bijdrage blaast ons een stukje dichter naar Zuid-Korea. 5 donateurs € 25 Doneren Een overnachting in een hostel - Dank je wel, door jouw bijdrage kunnen wij in een hostel overnachten om de dag erna weer fris en fruitig op pad te gaan. Jouw naam komt op onze website, als je dat wil natuurlijk! 6 donateurs € 75 Doneren Een instrument in het laadruim - Dank je wel, door jouw bijdrage kunnen wij de trompetten, trombones, saxofoons, etc. van de leden meenemen, zodat we kunnen deelnemen aan alle muzikale activiteiten. We sturen je een kaartje uit Zuid-Korea en je naam komt, indien gewenst, op onze website. € 125 Doneren Slagwerk regelen voor een buitenconcert - Dank je wel, door jouw bijdrage kunnen wij ervoor zorgen dat er slagwerk aanwezig is bij ons concert, ook wel de motor van het orkest. We nodigen je met 2 personen uit voor ons uitzwaaiconcert en je krijgt een kaartje uit Zuid-Korea. Ook komt je naam op onze website, indien gewenst. 1 donateur € 250 Doneren Een stoel voor de bas in het vliegtuig - Dank je wel, door jouw bijdrage zijn wij een stapje dichter bij het betalen van een stoel voor de bas, want zonder lage tonen is er geen harmonie. Jouw naam komt op de donateursbanner die meegaat naar Jeju! Je bent daarnaast met 2 personen uitgenodigd voor ons uitzwaaiconcert en je krijgt een kaartje uit Zuid-Korea. Ook komt je naam op onze website, indien gewenst. 1 donateur Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen