Solar Boat Team 2023

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 3.000 (25%)

De vliegende boot van morgen!

Solar Boat Twente bouwt de motorboot van morgen! Innovatieve technieken worden ontworpen, ontwikkeld en geoptimaliseerd voor een betrouwbare zonneboot om milieubewustheid en duurzaamheid aan te moedigen in de maritieme sector. Het team van 2022-2023 bestaat uit 21 enthousiaste en toegewijde studenten van de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool die met veel passie aan het project werken.

Wij, het zesde team, zullen doorbouwen op de kennis van de vorige teams. Het is het afgelopen team gelukt om te vliegen op kalme wateren. Wij zullen dit gaan optimaliseren om ook op het ruige water van de Middellandse zee in Monaco te kunnen vliegen! U denkt misschien, waarom nou Monaco? Omdat wij mee doen met de Solar Sport One competitie, wat bestaat uit  het NK in Akkrum en het WK in Monaco. Hier hopen wij een podium positie te behalen en de maritieme sector te laten zien dat het ook mogelijk is om milieubewust en duurzaam te varen.

Help ook mee dit mogelijk te maken en steun ons met deze crowdfundingsactie! Elke bijdrage helpt ons verder en zo kunnen wij onze boot vliegend over het water laten gaan!