Solar Boat Twente 2024

van totaal € 3.000 (66%)

De vliegende boot van morgen!

Solar Boat Twente bouwt de motorboot van morgen! Innovatieve technieken worden ontworpen, ontwikkeld en geoptimaliseerd voor een betrouwbare zonneboot om milieubewustheid en duurzaamheid aan te moedigen in de maritieme sector. Het team van 2023-2024 bestaat uit 17 enthousiaste en toegewijde studenten van de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool die met veel passie aan het project werken.

Wij, het zevende team, zullen doorbouwen op de kennis van de vorige teams. Het is het afgelopen team gelukt om te vliegen op kalme wateren, en in Monaco. Wij zullen dit jaar een gloednieuwe boot gaan bouwen om ook op het ruige water van de Middellandse zee in Monaco te kunnen vliegen! Je denkt misschien, waarom nou Monaco? Omdat wij mee doen met de Solar Sport One competitie, dat bestaat uit het NK in Akkrum en het WK in Monaco. Hier hopen wij een podiumpositie te behalen en de maritieme sector te laten zien dat het ook mogelijk is om milieubewust en duurzaam te varen.

Help ook mee dit mogelijk te maken en steun ons met deze crowdfundingsactie! Elke bijdrage helpt ons verder en zo kunnen wij onze boot vliegend over het water laten gaan! Alvast veel dank voor je steun!

Wil je ons volgen? Kijk dan op www.solarboattwente.nl

 

 

Kies een bedrag
€ 10 Doneren Naam op website - Ontzettend bedankt! Je naam komt op de website, als je dat wilt natuurlijk! 1 donateur € 25 Doneren Kaartje uit Monaco - Ontzettend bedankt! Als wij in Monaco zijn voor de race, dan sturen wij je een kaartje. Ook komt je naam op de website, als je dat wilt natuurlijk! 4 donateurs € 50 Doneren Solar Boat canvas tas - Ontzettend bedankt! Je krijgt van ons een unieke Solar Boat canvas tas. Ook sturen wij een kaartje als we in Monaco zijn voor de race en komt je naam op de website, als je dat wilt natuurlijk! 8 donateurs € 100 Doneren Naam op de trailer - Ontzettend bedankt! Je naam komt op de trailer! Ook krijg je een unieke Solar Boat canvas tas, sturen wij een kaartje als we in Monaco zijn voor de race en komt je naam op de website, als je dat wil natuurlijk! 8 donateurs € 200 Doneren Rondleiding door de werkplaats - Ontzettend bedankt! Je wordt uitgenodigd voor een rondleiding door onze werkplaats! Ook komt je naam op de trailer, krijg je een unieke Solar Boat canvas tas, sturen wij een kaartje als we in Monaco zijn voor de race en komt je naam op de website, als je dat wil natuurlijk! 1 donateur € 300 Doneren Uitnodiging voor een testdag - Ontzettend bedankt! Je wordt uitgenodigd voor een testdag! Ook wordt je uitgenodigd voor een rondleiding door onze werkplaats, komt je naam op de trailer, krijg je een unieke Solar Boat canvas tas, sturen wij een kaartje als we in Monaco zijn voor de race en komt je naam op de website, als je dat wil natuurlijk Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen