Solar Boat Twente

van totaal € 5.000 (86%)

Help ons naar het podium en koop een zonnecel!

We zijn een team van toegewijde en enthousiaste studenten aan de Universiteit Twente die bouwen aan dé boot van de toekomst! Solar Boat Twente stimuleert het milieubewustzijn door de toepassing van duurzame energie in de maritieme sector.

Aankomend jaar zal dit multidisciplinaire team zich richten op het bouwen van een betrouwbare zonneboot. Als team zijn we ondernemend, geïnteresseerd in technologie, innovatief, milieubewust, competitief en ondersteunen we elkaar waar nodig voor het ontwikkelen van een zo goed mogelijke boot op zonne-energie. Door samen met onze partners de grenzen van de technologische innovaties te verleggen, hebben wij een mooie uitdaging: het ontwerpen en bouwen van de boot van morgen.

In 2019 doen we mee aan de Solar Sport One-competitie.Daar zullen we racen tegen andere zonneboten. Dit doen we eerst door heel Nederland en daarna in Monaco, waar het wereldkampioenschap zal worden gehouden. Het vorige team behaalde daar een derde plaats en we gaan die uitdaging opnieuw aan! Dit jaar, het derde jaar sinds de oprichting van Solar Boat Twente, moet er flink geïnnoveerd worden. We gaan nieuwe zonnepanelen gebruiken met hogere efficiëntie, waarmee we tot 35% meer energie kunnen opvangen!

Om dat te realiseren hebben we jouw hulp nodig! Elke zonnecel kost ongeveer 25 euro, en we hebben er iets meer dan 500 nodig. Een flinke uitgave dus! Het zou ons veel helpen als je ons zou steunen met een bijdrage op dit crowdfundingplatform zodat we met volle kracht over de finish kunnen racen!

https://www.solarboattwente.nl/

 

Kies een bedrag
€ 10 Doneren Dank je wel! Je naam komt op onze website! - Je naam komt op onze website (als je dat wil natuurlijk!) 15 donateurs € 25 Doneren Dank je wel! Je krijgt een kaartje uit Monaco! - Als we in Monaco zijn voor de race, dan sturen we je een kaartje! Ook komt je naam op onze website (als je dat wil natuurlijk!) 6 donateurs € 50 Doneren Dank je wel! Je ontvangt een 3D print van de Solar Boat. - Je krijgt een 3D geprinte versie van de Solar Boat. En daarnaast ontvang je van ons een kaartje uit Monaco en je naam komt op onze website (als je dat wil natuurlijk!) 6 donateurs € 75 Doneren Dank je wel! Je ontvangt een limited edition pet! - Je ontvangt een limited edition Solar Boat Twente pet. Ook ontvang je een 3D geprinte versie van onze Solar Boat. En daarnaast ontvang je van ons een kaartje uit Monaco en je naam komt op onze website (als je dat wil natuurlijk!) 2 donateurs € 100 Doneren Dank je wel! Je naam komt op onze nieuw ontworpen trailer! - Je naam komt op onze nieuw ontworpen trailer. Het project is dan mede mogelijk gemaakt door jou! Je ontvangt daarnaast een Solar Boat Twente pet! Ook krijg je een 3D geprinte versie van onze Solar Boat. Bovendien ontvang je van ons een kaartje uit Monaco en komt je naam op onze website! 16 donateurs € 250 Doneren Dank je wel! Kom eens kijken als we de boot gaan testen en ontvang het fotoboek. - Neem een kijkje achter de schermen als we de boot gaan testen en ontvang een Solar Boat Twente fotoboek! Als de boot eenmaal in het water ligt, gaan we deze veel testen. Je bent van harte uitgenodigd op één van de testdagen! Daarnaast komt je naam op de trailer. Je ontvangt ook een limited edition Solar Boat Twente pet en je krijgt een 3D geprinte versie van onze Solar Boat. Daarnaast ontvang je van ons een kaartje uit Monaco en komt je naam op onze website (als je dat wil natuurlijk!). 4 donateurs € 500 Doneren Dank je wel! Je bent van harte uitgenodigd voor een dagje meedraaien met het team! - Als je zo'n geweldige bijdrage doet dan ben je zeker geinteresseerd in het werk van ons team! Kom je een dagje met ons meedraaien op ons kantoor/ in de werkplaats?! Neem daarnaast een kijkje achter de schermen als we de boot gaan testen en ontvang een Solar Boat Twente fotoboek! Ook komt je naam op de trailer. Je ontvangt ook een limited edition Solar Boat Twente pet en je krijgt een 3D geprinte versie van onze Solar Boat. Daarnaast ontvang je van ons een kaartje uit Monaco en komt je naam op onze website! (als je dat wil natuurlijk!) 1 donateur Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen