Solar Team Twente

Closed You can't donate or start fundraising anymore
from € 10.000 (82%)

We zijn ervan overtuigd dat wij dit jaar de World Solar Challenge® gaan winnen door de meest innovatieve en high tech materials te gebruiken voor onze zonneauto. Op deze manier werken we mee aan een maatschappelijk belang, namelijk een zo duurzaam mogelijk voertuig bouwen. De auto van de toekomst!” Solar Team Twente.

Met 19 studenten van Hogeschool Saxion en Universiteit Twente bouwt Solar Team Twente een auto die rijdt op zonne-energie. Met deze auto rijden zij in oktober een race van meer dan 3.000 kilometer dwars door de outback van Australië. Het project is een uitdaging met één ultieme droom: met de snelste zonneauto aan de start van de World Solar Challenge® verschijnen en daarmee wereldkampioen worden. Voor minder doen ze het niet!  

Om deze droom te verwezenlijken hebben zij jouw hulp nodig!  

Help je mee om deze Twentse studenten als eerste over de finish te laten rijden? Elke bijdrage is welkom!

Let op! Het team is momenteel in Australië om hun droom waar te maken. Begin december komt het team weer terug in Nederland en zal uw bestelling worden verzonden. 

Donateurs
Ir. Rene C. Roeterink
Fam. Jansen
EPLU Management Support
Fam. van den Hof
Fam. Hillerström
Educam
Fam. Rolff
De heer Bras
Fam. Coppens
Fam. van der Werff
Wikkelbedrijf Groenlo B.V.
Fam. van Poppelen
Fam. Kroon
De heer Wouda (VOF Mamores)
Mevrouw van der Ploeg (VOF Mamores)
LadyComp Nederland
S. van Poppelen en H. Kuperus

Universiteit Twente

universiteitsfonds@utwente.nl

€ 10 Donate Je ontvangt een uniek Solar Team Twente reversspeldje waarmee je laat zien dat je achter Solar Team Twente staat.  - Je ontvangt een uniek Solar Team Twente reversspeldje waarmee je laat zien dat je achter Solar Team Twente staat. € 15 Donate Je ontvangt een Solar Team Twente Boomerang. - Je ontvangt een Solar Team Twente Boomerang. € 30 Donate Je ontvangt een model van de nieuwe Solar Team Twente auto uit een 3D-printer (afmetingen (l x b x h): 10 cm x 5 cm x 3.5 cm). Uiteraard ontvang je ook het solarteam reversspeldje. - Je ontvangt een model van de nieuwe Solar Team Twente auto uit een 3D-printer (afmetingen (l x b x h): 10 cm x 5 cm x 3.5 cm). Uiteraard ontvang je ook het solarteam reversspeldje. € 75 Donate Je krijgt een vermelding als donateur op deze site en een naamsvermelding op de website www.solarteamtwente.nl. Daarnaast krijg je de 3D-print van onze nieuwe auto en uiteraard het reversspeldje. - Je krijgt een vermelding als donateur op deze site en een naamsvermelding op de website www.solarteamtwente.nl. Daarnaast krijg je de 3D-print van onze nieuwe auto en uiteraard het reversspeldje. € 750 Donate Je ontvangt een VIP-pakket. VIP-pakketten zijn opgezet met als doel om het zonnepaneel te bekostigen. In het pakket zit onder andere exclusief promotiemateriaal, een uitnodiging voor een netwerkborrel, exclusieve inkijk in het project, een gesigneerde ... - Je ontvangt een VIP-pakket. VIP-pakketten zijn opgezet met als doel om het zonnepaneel te bekostigen. In het pakket zit onder andere exclusief promotiemateriaal, een uitnodiging voor een netwerkborrel, exclusieve inkijk in het project, een gesigneerde teamposter, een activiteit speciaal voor de VIP’s op het eindevent, een vlog over VIP’s, een rijkgevulde goodiebag en ten slotte een souvenir uit Australië. Wordt u ook VIP van Solar Team Twente en daarmee samen met ons wereldkampioen?