Solar Team Twente 2023

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 15.000 (37%)

Charge our batteries!

Help ons genoeg energie op te sparen om als eerste te finishen in Adelaide! Door onze accucellen te adopteren, kun jij ons de energie geven die we nodig hebben om wereldkampioen te worden. Draag bij aan het maken van ’s werelds meest efficiënte zonneauto en help ons om zo de Bridgestone World Solar Challenge te winnen!

Wij zijn Solar Team Twente. We zijn een team van ambitieuze studenten van Hogeschool Saxion en de Universiteit Twente. Ons doel is om de meest efficiënte zonneauto ter wereld te ontwikkelen. In oktober 2023 zullen we RED X, onze nieuwste zonneauto, op de proef stellen in Australië. In deze uithoudingsrace van meer dan 3000 kilometer, dwars door de outback, strijden teams van over de hele wereld om de prestigieuze wereldtitel.

Om deze enorme uitdaging aan te kunnen is een zonneauto van wereldklasse nodig. Hiervoor pionieren wij aan het front van techniek en innovatie, waarbij het behalen van de maximale efficiëntie onze grootste drijfveer is. Om de beste accu ter wereld te bouwen hebben we jouw hulp nodig! Door onze accucellen te adopteren, geef je ons de energie die wij nodig hebben om van onze droom waar te maken. Jouw bijdrage aan ons accupakket kan het verschil maken tussen winnen en verliezen!

Volg het avontuur van Solar Team Twente op onze website, Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn. De nieuwe zonneauto, RED X, zal op 22 juni onthuld worden in de Koninklijke Machinefabriek Stork, dus houd onze kanalen goed in de gaten...

Alvast veel dank voor je bijdrage!