Steun onze studententeams!

Steun onze multidisciplinaire studententeams

De Universiteit Twente wil dat studenten zich ontwikkelen tot de global citizens van morgen. Ook buiten de collegebanken.

Onze studententeams zijn hier een mooi voorbeeld van: studenten van diverse opleidingen werken een jaar lang samen aan een technisch zeer uitdagend project en nemen het in (internationale) wedstrijden op tegen team van andere universiteiten. Deze proactieve inzet is enorm waardevol voor de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten. Ze leren samenwerken met mensen in andere disciplines en met andere achtergronden. Zo ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden die ze in hun toekomstige carrières goed kunnen gebruiken.

Of het nou een auto op zonne-energie of op waterstof is, een voetballende robot of elektrische race motor; de studenten uit Twente ontwerpen én bouwen het! Maar daarbij kunnen ze extra steun goed gebruiken. Als je de snelste auto, motor of boot wil bouwen kan je nou eenmaal niet besparen op de motor! Dit geldt ook voor de vernuftigste robot, die heeft de beste software nodig om de mooiste goals te maken.

Steun al onze studententeams gezamenlijk door een bijdrage te doen via de Doneer nu knop of ga naar de individuele teampagina’s, te vinden bij Teams. Namens alle studenten heel veel dank!