Aerobotic Tech Team Twente (A3T)

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 10.000 (32%)

Help ons op te stijgen naar hogere sferen!

Wij zijn Aerobotic Tech Team Twente (A3T), het jongste studenten team van de Universiteit Twente. Ons team bestaat uit 28 internationale interdisciplinaire studenten, met een sterke interesse in drones en hun toepassingen. Dit jaar nemen we onder andere deel aan de IMechE UAS Challenge in Engeland. Het doel van deze jaarlijkse competitie is om een gesimuleerde humanitaire reddingsmissie uit te voeren met behulp van een volledig geautomatiseerde drone. We ontwerpen deze drone echter niet alleen voor de competitie, maar willen hem ook toepassen daar waar hij daadwerkelijk gebruikt kan worden.

Met dit in gedachten zijn wij in contact gekomen met de stichting Transport4Transport. Deze non-profit organisatie levert fietsambulances in ontwikkelingsdorpen in Malawi. De organisatie heeft ons verzocht om de omgeving in kaart te brengen, aangezien veel van hun kaarten achterhaald zijn. Veel dorpen verplaatsen namelijk constant door overstromingen. Met vernieuwde kaarten is het voor de organisatie mogelijk om meer dorpen te localiseren en meer mensen te kunnen bereiken. Naast het onderzoeken van het gebied, willen wij ook de drone inzetten om pakketten met medicijnen te bezorgen daar waar ze nodig zijn.

Om ons design te optimaliseren, ontwikkelen we een drone met een carbon fiber frame en kantelende rotors. Deze kantelende rotors maken het ons mogelijk om verticaal op te stijgen en horizontaal te vliegen met de efficientie van een vliegtuig. Om dit werkelijkheid te maken hebben wij uw hulp nodig zodat we de inwoners van Malawi kunnen helpen en onze drone zijn doel kan volbrengen!

Om nieuws over dit en andere projecten niet te missen, bekijk onze website en volg ons op social media:Facebook Instagram LinkedIn

€ 15 Doneren Troposfeer - Dank u wel! Wij zullen uw naam op onze website plaatsen in de hall of fame. 3 donateurs € 25 Doneren Stratosfeer - Dank u wel! Wij zullen u een kaartje sturen vanuit Malawi en wij zullen uw naam op onze website plaatsen in de hall of fame. 5 donateurs € 50 Doneren Mesosfeer - Dank u wel! Uw naam komt op onze drone! Hierbij zijn bedrijfsnamen echter niet toegestaan. Wij zullen u een kaartje sturen vanuit Malawi en wij zullen uw naam op onze website plaatsen in de hall of fame. 6 donateurs € 100 Doneren Thermosfeer - Dank u wel! U ontvangt een 3D geprint miniatuur model van onze drone. Daarnaast komt uw naam op onze drone. Hierbij zijn bedrijfsnamen echter niet toegestaan. Wij zullen u een kaartje sturen vanuit Malawi en wij zullen uw naam op onze website plaatsen in de hall of fame. 7 donateurs € 250 Doneren Exosfeer - Dank u wel! Wij geven u graag een tour door ons kantoor, waarbij u de kans krijgt om met een drone te vliegen. U ontvangt daarnaast een 3D geprint miniatuur model van onze drone. Ook komt uw naam op onze drone. Hierbij zijn bedrijfsnamen echter niet toegestaan. Wij zullen u een kaartje sturen vanuit Malawi en wij zullen uw naam op onze website plaatsen in de hall of fame. € 500 Doneren Ruimte - Dank u wel! Wij zullen u en vier anderen onze DronoBox workshop geven. Tijdens deze workshop krijgt u de basis van het dronevliegen . Wij geven u graag een tour door ons kantoor, waarbij u de kans krijgt om met een drone te vliegen. U ontvangt daarnaast een 3D geprint miniatuur model van onze drone. Ook komt uw naam op onze drone. Hierbij zijn bedrijfsnamen echter niet toegestaan. Wij zullen u een kaartje sturen vanuit Malawi en wij zullen uw naam op onze website plaatsen in de hall of fame. 1 donateur