Electric Superbike Twente

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 7.500 (23%)

Wij zijn een team van 17 studenten van de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool die samen een Elektrische Superbike bouwen. Wij willen laten zien dat elektrisch rijden niet alleen duurzaam is, maar ook enorm gaaf kan zijn!

Met het bouwen van de elektrische superbike willen wij duurzaam vervoer een stapje vooruit helpen. De techniek die wij gebruiken in onze motor, kan vervolgens weer gebruikt worden in een alledaagse omgeving. Op deze manier zetten wij ons in voor een schonere en betere toekomst.

Vorig jaar hebben wij voor het eerst een volledige elektrische motor gebouwd. Met een vermogen van 100kW (135pk) was deze motor in staat om in ongeveer 3 seconden van 0 naar 100km/h te gaan. Dit was snel genoeg om de MotoE competitie te winnen. Wat betekent dat we regerend Europees kampioen zijn!

Dit jaar gaan we de uitdaging aan om onze motor nog beter en sneller te maken. In een nieuwe competitie, de ‘Open Electric Superbike Competition’ (https://openesbk.com/), zullen wij strijden tegen zowel private-teams als studenten teams om de titel van "snelste electric superbike". Wij zullen laten zien dat we op verschillende circuits in heel Europa, ook dit jaar, weer de snelste zijn!

U kan ons helpen om dit doel te bereiken! Onze batterijcellen zijn het hart van onze superbike. Met totaal 660 cellen racen wij naar de finishlijn. Draag bij via deze crowdfunding en u ‘krijgt’ een cel van ons. Als uw cel het best presteert tijdens de races wint u een unieke hoofdprijs. Maar die houden we nog even geheim..! 

Vergeet ook zeker niet onze speciale webpagina te bekijken en volg ons op onze media:

Facebook

Instagram

Linkedin

 

€ 15 Doneren Uw naam op onze site en kies een cel uit! - Dank u wel! uw naam komt op onze website. U mag 1 cel uitkiezen waar u de prestaties van krijgt toegestuurd. Als uw cel het beste is, wint u de hoofdprijs! In de bevestigingsmail staat een linkje om uw cel uit te zoeken. 14 donateurs € 30 Doneren Uw naam op onze site en kies 2 cellen uit! - Dank u wel! Uw naam komt op onze website. U mag 2 cellen uitkiezen waar u de prestaties van krijgt toegestuurd. Als een van uw cellen het beste is, wint u de hoofdprijs! In de bevestigingsmail staat een linkje om uw cellen uit te zoeken. 9 donateurs € 75 Doneren U ontvangt een poster en kies 5 cellen uit! - Dank u wel! U krijgt een mooie poster van onze electric superbike met een persoonlijk bedankje. Daarnaast komt uw naam op onze website. U mag 5 cellen uitkiezen waar u de prestaties van krijgt toegestuurd. Als een van uw cellen het beste is, wint u de hoofdprijs! In de bevestigingsmail staat een linkje om de cellen uit te zoeken. 7 donateurs € 150 Doneren U ontvangt een poster en kies 10 cellen uit! - Dank u wel! U krijgt een mooie poster van onze electric superbike met een persoonlijk bedankje. Daarnaast komt uw naam op onze website. U mag 10 cellen uitkiezen waar u de prestaties van krijgt toegestuurd. Als een van uw cellen het beste is, wint u de hoofdprijs! In de bevestigingsmail staat een linkje om uw cellen uit te zoeken. 1 donateur € 300 Doneren Uw naam krijgt een plekje op de helm en kies 20 cellen uit! - Dank u wel! Uw naam of logo komt op de helm die gebruikt wordt tijdens de races. Dit mag geen bedrijfslogo zijn; wel kan deze op deze website getoond worden. U krijgt ook een mooie poster van onze electric superbike met een persoonlijk bedankje. Daarnaast komt uw naam op onze website. U mag 20 cellen uitkiezen waar u de prestaties van krijgt toegestuurd. Als een van uw cellen het beste is, wint u de hoofdprijs! In de bevestigingsmail staat een linkje om uw cellen uit te zoeken. € 500 Doneren U krijgt een VIP rondleiding en kies 35 cellen uit! - Dank u wel! U krijgt een VIP rondleiding voor 2 personen en uw naam of logo komt op de race-helm. Dit mag geen bedrijfslogo zijn; wel kan deze op deze website getoond worden. U krijgt een mooie poster van onze electric superbike met een persoonlijk bedankje. Ook komt uw naam op onze website. U mag 35 cellen uitkiezen waarvan u de prestaties krijgt toegestuurd. Als een van uw cellen het beste is, wint u de hoofdprijs! In de bevestigingsmail staat een linkje om uw cellen uit te zoeken. 1 donateur