Europees Kampioenschap Volleybal

van totaal € 7.500 (68%)

Help ons Europees kampioen worden!

In de zomer van 2024 willen wij, Studenten Volleybal team van de Universiteit Twente, deelnemen aan het Europees Studenten Kampioenschap in Hongarije!  Afgelopen jaar hebben wij meegedaan aan het nationaal studentenkampioenschap, waar wij de eerste plek hebben bemachtigd door alle andere studentensteden te verslaan. Onlangs hebben wij te horen gekregen dat we de kans krijgen om ons te laten zien in Europa! 

Wij zijn een groep gedreven en enthousiaste volleyballers die het studeren in Twente combineren met sport op niveau. Sport is voor ons een uitlaatklep, maar ook ons sociale leven. Een toernooi zo als dit geeft ons de mogelijkheid om veel te leren op verschillende gebieden:

Competitieve Uitdaging: Deelnemen aan een Europees studentenkampioenschap biedt de mogelijkheid om jezelf te meten met getalenteerde spelers van over heel Europa. Het is een kans om ons te testen op een hoog niveau van competitie en om te zien hoe je presteert ten opzichte van andere spelers van vergelijkbaar niveau.

Internationale Ervaring: Het Europees kampioenschap biedt ons niet alleen de mogelijkheid om te concurreren op sportief gebied, maar ook om nieuwe culturen te ontdekken en internationale vriendschappen te sluiten. Het is een unieke gelegenheid om in contact te komen met mensen van verschillende achtergronden en nationaliteiten, wat kan leiden tot waardevolle interculturele uitwisseling en verbreding van ons wereldbeeld.

Teamgeest en Samenwerking: Volleybal is een teamsport die sterke teamgeest en samenwerking vereist. Door deel te nemen aan een Europees studentenkampioenschap, werk je niet alleen aan het verbeteren van je individuele vaardigheden, maar ook aan het versterken van de banden binnen je team. Samen streven naar een gemeenschappelijk doel kan zorgen voor een nog diepere band tussen teamgenoten en ons helpen waardevolle levensvaardigheden te ontwikkelen zoals communicatie, organisatie, leiderschap en teamwork.

We willen dus heel graag naar Hongarije! Maar hier komen behoorlijk wat kosten bij kijken, waardoor we jullie steun hard nodig hebben! Elke bijdrage brengt ons een stapje dichterbij het EK. Alle beetjes helpen: dus help jij ons om Enschede en Nederland te representeren in Hongarije aankomende zomer? Alvast veel dank voor je steun!

Kies een bedrag
€ 10 Doneren Weer een stapje dichterbij! - Dank je wel! We zijn weer een stapje dichterbij Hongarije! Je krijgt een bedankvideo van een speelster en een link om onze dagelijkse update te volgen tijdens het toernooi (instagram/polarsteps). 27 donateurs € 32 Doneren Een uurtje training - Dank je wel! Je krijgt een recept uit Hongarije, een bedankvideo van een speelster en een link om onze dagelijkse update te volgen tijdens het toernooi (instagram/polarsteps). 21 donateurs € 65 Doneren De prijs van een volleybal - Dank je wel! Je ontvangt een afspeellijst met de beste volleybal inspeelmuziek, ook krijg je een recept uit Hongarije, een bedankvideo van een speelster én een link om onze dagelijkse update te volgen tijdens het toernooi (instagram/polarsteps). 1 donateur € 75 Doneren Een overnachting voor een speler - Dank je wel! Je krijgt een vermelding op Instagram en je ontvangt een afspeellijst met de beste volleybal inspeelmuziek. Ook krijg je een recept uit Hongarije, een bedankvideo van een speelster én een link om onze dagelijkse update te volgen tijdens het toernooi (instagram/polarsteps). 4 donateurs € 150 Doneren Internationaal vervoer voor een speler - Super veel dank! We nodigen je uit voor een leuke volleybal clinic! Je krijgt een vermelding op Instagram en je ontvangt een afspeellijst met de beste volleybal inspeelmuziek. Ook krijg je een recept uit Hongarije, een bedankvideo van een speelster én een link om onze dagelijkse update te volgen tijdens het toernooi (instagram/polarsteps). 4 donateurs Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen