Exoskeleton-race-team

Normal debd07089aa9349ecf456d7c98a7e906a8708217
van totaal € 5.000 (6%)

 Van 11 tot 30 maart kleurt de UT geel!

Het Exoskelet race team heeft als doel om de Cybathlon 2020 in Zurich te winnen. Deze competitie is opgezet speciaal voor Exoskelet teams van over de hele wereld. De piloten van de teams zullen tegen elkaar strijden door verschillende oefeningen uit te voeren. Deze oefeningen variëren van trap lopen tot het opstaan van een bank. Voor ons heel gewoon, maar voor iemand met een dwarslaesie is dit onmogelijk. Met behulp van een Exoskelet pak is het mogelijk voor mensen met een dwarslaesie om weer in beweging te komen en langzaamaan hier weer aan te wennen. Het doel van de Cybathlon 2020 is om het onderzoek naar Exoskelet wereldwijd te promoten en dwarslaesie onder de aandacht te brengen.

Sportcentrum UT, The Vital Company, Topvorm Twente en Roc van Twente slaan de handen in ineen om een campagne op te zetten om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en het Exoskeleton Race Team te ondersteunen! Studenten en medewerkers van de UT zullen massaal gaan sporten om geld in te zamelen voor het Exoskeleton Race Team. Hoe dit werkt vind je hier.
Naast het sporten is elke donatie ook meer dan welkom! Het zou helemaal tof zijn als je dit doet via de Bite the lemon challenge!

Bite the lemon Challenge

Bijt jij in de zure citroen? Wij dagen je uit om een filmpje op social media te plaatsen waar jij, je sportteam, je collega’s etc. in een citroen bijten! Als je dit lukt daag je 2 anderen uit die hetzelfde moeten doen en dit ook op Social media plaatsen. Doen zij dit niet binnen 24 uur dan moeten zij doneren aan het Exoskeleton Race Team. Natuurlijk mogen ze ook allebei doen!

Met de steun vanuit de campagne Let’s move for a better world wil het Exoskeleton Race team van de UT het onderzoek en de ontwikkeling van het Exoskelet verbeteren en uitbreiden. Jij kan hier bij helpen!

Kies een bedrag
€ 10 Doneren Je naam komt op de website - Dank je wel! Je naam komt op de website! 13 donateurs € 50 Doneren Je kan je aanmelden voor fitnessplan - Dank je wel! Je kan je aanmelden voor een fitnessplan en je naam komt op de website! € 75 Doneren Je krijgt een gratis behandeling bij sportfysiotherapie Topvorm Twente - Dank je wel! Je kan je aanmelden voor een gratis behandeling bij de praktijk voor sportfysiotherapie Topvorm Twente! En je kan je aanmelden voor een fitnessplan én je naam komt op de website! € 100 Doneren Je mag je melden voor een "echte leeftijd check" - Dank je wel! Je mag je aanmelden voor een "echte leeftijd check"! Daarnaast kan je een gratis behandeling krijgen bij de praktijk voor sportfysiotherapie Topvorm Twente! En je kan je aanmelden voor een fitnessplan én je naam komt op de website! € 150 Doneren Je krijgt een health check - Dank je wel! Je krijgt een health check! Ook mag je je aanmelden voor een "echte leeftijd check"! Daarnaast kan je een gratis behandeling krijgen bij de praktijk voor sportfysiotherapie Topvorm Twente! En je kan je aanmelden voor een fitnessplan én je naam komt op de website! € 250 Doneren Je krijgt een uitnodiging voor een rondleiding in het Robotics lab van de UT - Dank je wel! Je krijgt een rondleiding in het Robotics lab van de UT. Ook krijg je een health check! En je mag je aanmelden voor een "echte leeftijd check"! Daarnaast kan je een gratis behandeling krijgen bij de praktijk voor sportfysiotherapie Topvorm Twente! En je kan je aanmelden voor een fitnessplan én je naam komt op de website! Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen