Fiddler on the Roof

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 2.000 (37%)

Steun InSPE met "Fiddler on the Roof" 

Stichting International Student Productions Enschede (InSPE) heeft als doel cultureel-geïnteresseerde studenten in heel Enschede samen te brengen in een grootschalig cultureel project.

Dit jaar zal InSPE de Broadway klassieker ‘Fiddler on the Roof’ (ook wel ‘Anatevka’ genoemd) opvoeren. De deelnemers worden tijdens de repetities professioneel begeleid voor een spetterend eindresultaat! Omdat de aard van dit project multidisciplinair is, krijgen studenten de kans om van elkaar te leren. De musical wordt opgevoerd in een grote schouwburg. Voor veel studenten is dit natuurlijk een unieke ervaring die hen nog vele jaren bij zal blijven.

Help ons alsjeblieft bij het financieren van die fantastische project. Elke bijdrage is welkom en komt geheel ten goede aan het decor en de kostuums!

 Wil je meer weten? Volg ons op facebook via https://nl-nl.facebook.com/StichtingInSPE/

 

€ 5 Doneren Je ontvangt een persoonlijke boodschap - Dank je wel! Je krijgt een persoonlijke boodschap van het het bestuur van InSPE om je te bedanken! 2 donateurs € 10 Doneren Je krijgt een video-boodschap - Dank je wel! Je krijgt een video-boodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 10 donateurs € 25 Doneren Je krijgt een Fiddler on the Roof tasje  - Dank je wel! Je krijgt bij de voorstelling een bedrukt tasje in het thema van Fiddler on the Roof! En je krijgt een video-boodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 5 donateurs € 50 Doneren Je ontvangt een uniek poster  - Dank je wel! Je krijgt bij de voorstelling een poster met de handtekeningen van de cast en het orkest! En je krijgt een bedrukt tasje in het thema van Fiddler on the Roof! Je krijgt een video-boodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 2 donateurs € 75 Doneren Je ben uitgenodigd bij een repetitie - Dank je wel! Je mag komen kijken bij een repetitie van de cast of van het orkest! Je krijgt ook bij de voorstelling een poster met de handtekeningen van de cast en het orkest! En je krijgt een bedrukt tasje in het thema van Fiddler on the Roof! Je krijgt een video-boodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. € 100 Doneren Je krijgt een vrijkaartje - Dank je wel! Je krijgt een vrijkaartje. Je mag ook komen kijken bij een repetitie van de cast of van het orkest! En je krijgt bij de voorstelling een poster met de handtekeningen van de cast en het orkest! Je krijgt ook een bedrukt tasje in het thema van Fiddler on the Roof! En je krijgt een video-boodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 3 donateurs € 200 Doneren Je naam komt in het programmaboekje - Dank je wel! Je naam komt in het programmaboekje (indien gewenst). En je krijgt een vrijkaartje. Je mag ook komen kijken bij een repetitie van de cast of van het orkest! Daarnaast krijg je bij de voorstelling een poster met de handtekeningen van de cast en het orkest! Ook krijg je een bedrukt tasje in het thema van Fiddler on the Roof! En je krijgt een video-boodschap van de cast en het orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken.