Hydriven 2024

Help ons om als eerste een Formula Student auto te laten racen met een zelfgebouwd waterstofsysteem!

Word jij onze waterstof held? Help ons om onze droom waar te maken: als eerste team ter wereld de Formula Student op waterstof te laten rijden. Met jouw steun kunnen wij waterstof op de kaart te zetten. Draag bij aan onze innovatieve raceauto en help ons om waterstof op de kaart te zetten en een Formula Student te winnnen!

Wij zijn HyDriven, voorheen bekend als Green Team Twente. Een multidisciplinair team van 30 ambitieuze studenten van Universiteit Twente en Hogeschool Saxion. Ons doel is om werelds eerste Formula Student auto te maken op een zelfgebouwd waterstofsysteem! Sinds 2011 hebben wij meegedaan aan de Shell Eco Marathon. En met succes: wij zijn meermaals eerste geworden en hebben zelfs de wereldtitel mee naar Twente genomen. Na 10 jaar wilden wij meer, dus zijn we overgestapt naar een nieuwe uitdaging: Formula Student racing. Hierbij rijden we niet alleen zo efficiënt mogelijk maar ook met zoveel mogelijk power.

In juli 2024 zullen we onze nieuwste waterstof raceauto op de proef stellen tijdens de Formula Student in Assen en in augustus 2024 zullen wij hetzelfde doen in Frankrijk. Tijdens deze races wordt de auto tot in detail getest: van technische inspectie en verschillende rijdende proeven, tot een volledig uitgewerkt businessplan. Als we alle tests succesvol hebben doorlopen kunnen wij onze eerste overwinning al vieren: dan doen wij als eerste team ter wereld met een zelfgebouwd waterstofsysteem mee aan Formula Student! En daarna gaan we natuurlijk keihard racen.

Om deze boodschap zo goed mogelijk over te brengen zijn wij dit jaar een volledige rebranding ondergaan. Green Team Twente werd HyDriven en ook de volledige huisstijl en uitstraling zijn geoptimaliseerd naar onze visie. Met onze nieuwe branding willen wij de potentie van waterstof in verschillende industrieën bewijzen, andere Formula Student teams overhalen om over te stappen op waterstof en een waterstofklasse opzetten binnen deze competitie.

Help mee waterstof op de kaart te zetten en steun onze innovatie! Alvast ontzettend bedankt voor je hulp. Je kan het avontuur van HyDriven volgen op onze website, Instagram, LinkedIn, Facebook en Tiktok.

Choose an amount
€10 Donate Bedankt voor je bijdrage - Jouw bijdrage helpt ons enorm om onze HyDriven droomauto te maken! We willen jou bedanken door je naam op deze website te zetten. €25 Donate Duurzaamheids Dynamo - Bedankt voor je bijdrage! Als Duurzaamheids Dynamo draag je bij aan de basis van onze HyDriven droomauto! We willen jou bedanken door je naam op deze website te zetten en je na onze race een kaartje uit Frankrijk op te sturen. 1 donor €50 Donate Eco Enthousiast - - Bedankt voor je bijdrage! Als Eco Enthousiast draag je bij aan de basis van onze raceauto! We willen jou bedanken door je naam op deze website te zetten, je na onze race een kaartje uit Frankrijk op te sturen en je een HyDriven goodie pakket op te sturen. €100 Donate Eco Expert  - Bedankt voor je bijdrage! Als Eco Expert draag je bij aan de basis van onze raceauto! We willen jou bedanken door je naam op deze website te zetten, je na onze race een kaartje uit Frankrijk op te sturen, je een HyDriven goodie pakket op te sturen en je uit te nodigen voor een rondleiding door ons kantoor en onze werkplaats! €250 Donate Eco Engel  - Bedankt voor je bijdrage! Als Eco Engel draag je bij aan de basis van onze raceauto! We willen jou bedanken door je naam op deze website te zetten, je na onze race een kaartje uit Frankrijk op te sturen, je een HyDriven goodie pakket op te sturen en je uit te nodigen voor een rondleiding door ons kantoor en onze werkplaats!. Daarnaast bedanken we je op onze sociale media. €500 Donate Waterstof Held  - Bedankt voor je bijdrage! Als Waterstof Held draag je bij aan de basis van onze raceauto! We willen jou bedanken door je naam op deze website te zetten, je na onze race een kaartje uit Frankrijk op te sturen, je een HyDriven goodie pakket op te sturen en je uit te nodigen voor een rondleiding door ons kantoor en onze werkplaats!. Daarnaast bedanken we je op onze sociale media. Other Amount Other  - I want to choose my own amount