RoboTeam Twente 2022

Help ons winnen in Bangkok!

RoboTeam Twente is een multidisciplinair team van studenten aan de Universiteit Twente en Saxion  Hogeschool Enschede. Ons doel is om te innoveren en inspireren met robotica en kunstmatigeintelligentie, om de wereld te laten zien wat er met deze nieuwe technologie wel niet mogelijk is. Wij geloven namelijk dat robotica en kunstmatige intelligentie de wereld een betere plek kunnen maken als we dit goed inzetten.

Onze manier om deze doelen te bereiken is de RoboCup, het wereldkampioenschap van robot voetbal. In 2022 gaan we hiervoor naar Bangkok, Thailand om weer mee te doen in deze competitie. Binnen RoboTeam Twente spenderen we veel tijd aan innovatie, omdat we daarmee natuurlijk beter kunnen presteren op de RoboCup. Voornamelijk zijn we daarvoor bezig binnen de subteams Mechanics, Electronics, Artificial Intelligence en Control. Dit jaar gaan we voor het eerst een fysieke wedstrijd spelen met een volledige (robot)voetbalelftal, namelijk 11 robots. Om dit te realiseren kunnen we jou hulp erg goed gebruiken!

Naast dat wij hard werken aan het verbeteren van onze robots, willen we dit jaar ook de focus weerleggen op het inspireren van de huidige en toekomstige generaties. Ons doel is om hun net zoenthousiast te maken over robotica en kunstmatige intelligentie als dat wij zijn. Dit doen we door bijvoorbeeld naar scholen en evenementen te gaan, en hier demonstraties of workshops te geven.

Door Corona heeft dit helaas redelijk stil gelegen, en dus willen wij dit jaar zorgen dat we hier een goede inhaalslag in maken. Met al deze doelen kunnen we natuurlijk jouw enthousiasme en hulp zeker gebruiken! Elke donatie, hoe klein of groot dan ook, helpt ons weer een stapje verder om nog een jaar te innoveren en inspireren.

 Meer weten over RoboTeam Twente? Ga naar https://roboteamtwente.nl/.

Kies een bedrag
€ 10 Doneren Bedankt voor je hulp - We zetten je naam op de website als crowdfunder (indien gewenst). 3 donateurs € 25 Doneren Groetjes uit Bangkok - We sturen je een kaartje vanuit Bangkok als we daar zijn voor de RoboCup, en zetten je naam op de website als crowdfunder (indien gewenst). 1 donateur € 50 Doneren Krijg je eigen werkende mini robot - We sturen je een miniatuur versie van de robot van dit jaar, die daadwerkelijk een balletje kan schieten! Je krijgt ook een kaartje vanuit Bangkok als we daar zijn voor de RoboCup, en we zetten je naam op de website als crowdfunder (indien gewenst). 2 donateurs € 75 Doneren Een linnen tas met alle goodies - We sturen je een RoboTeam linnen tas met de miniatuur versie van de robot van dit jaar, die daadwerkelijk een balletje kan schieten! Je krijgt ook een kaartje vanuit Bangkok als we daar zijn voor de RoboCup, en we zetten je naam op de website als crowdfunder (indien gewenst). 3 donateurs € 250 Doneren Meet and greet bij RoboTeam Twente - We verwelkomen je in ons kantoor, laten je onze werkplaats zien, en geven een live demo van onze robots. Je kunt dan ook zelf met de robots rijden en alle vragen stellen die je hebt over RoboTeam Twente. Daarnaast krijg je ook een RoboTeam linnen tas met de miniatuur versie van de robot van dit jaar, die daadwerkelijk een balletje kan schieten! Je krijgt ook een kaartje vanuit Bangkok als we daar zijn voor de RoboCup, en we zetten je naam op de website als crow 1 donateur Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen