SHOT concertreis 2024

van totaal € 3.500 (89%)

Help ons én onze instrumenten de Alpen op!

In de zomer van 2024 gaan wij, Studenten Harmonie Orkest Twente (SHOT), op concertreis naar Wrocław en Linz! Tijdens deze reis nemen we deel aan het MID Europe festival in Schladming. Om deze reis mogelijk te maken, hebben wij jullie hulp hard nodig!

Wij zijn een groep gedreven en enthousiaste jonge muzikanten die tijdens onze studententijd in Twente op hoog niveau musiceren, met genoeg ruimte voor gezelligheid.

Iedere twee jaar gaat SHOT in de zomer op concertreis. Meestal is dit een tournee door twee Europese landen met als muzikaal hoogtepunt de deelname aan gerenommeerde festivals voor harmonieorkesten.

Het festival waar we dit jaar aan deelnemen vindt plaats in het sprookjesachtige bergdorpje Schladming. Al meer dan twintig jaar komen hier alle verschillende vormen van blaasmuziek van over de hele wereld samen. De perfecte plaats dus om ons als SHOT te laten horen!

Help je mee onze reis mogelijk te maken? We kunnen alle hulp gebruiken. Alvast veel dank voor je donatie!

Bij een donatie vanaf €10 kun je een orkestlid naar keuze volgen. Dit houdt in dat je twee keer tijdens de reis per email een update ontvangt over hoe dit orkestlid de reis ervaart. Daarnaast krijg je toegang tot de Polarsteps die tijdens de reis wordt bijgehouden. Tijdens het donatieproces kun je invullen wie je wilt volgen.

Wil je ons als bedrijf steunen? Dan kan dat ook! Neem dan contact op met de buitenlandcommissie via buco@shot.utwente.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over SHOT of over onze reis? Kijk dan op https://www.shot.utwente.nl.