Solar Boat Twente

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 7.500 (45%)

Help ook mee om de eerste Twentse Solar Boat naar de start van de Solar Electric Challange in Monaco te krijgen. Voor het vervoer van de Conrad Solar Boat Twente van Enschede naar Monaco hebben wij een trailer nodig. Elke donatie helpt om een deel van onze trailer te financieren. Natuurlijk zullen wij je op ludieke wijze bedanken!

Zonne-energie is de toekomst en met de Conrad Solar Boat Twente proberen wij bij te dragen aan een duurzamere wereld. Met een team van 15 studenten van diverse studierichtingen bouwen wij een jaar lang, full-time, aan onze boot die volledig op zonne-energie vaart.

Wij werken samen met verschillende partners om nieuwe technieken te kunnen implementeren met als doel een boot te bouwen die op zonne-energie zal varen tijdens de Monaco Solar Electric Challenge: hét wereld kampioenschap voor solar boats. Van 13 tot en met 15 juli doen wij mee aan drie wedstijden: one-on-one speeds duals, slalom en endurance. Onze ambitie is om de top 3 te bereiken door innovatieve technieken om te zetten in snelheid én behendigheid. 

Naast deelname in Monaco zal de zonneboot ook te zien zijn op 26 en 27 mei tijdens de Eneco Zonnebootrace 2017 in Akkrum, het Nederlands Kampioenschap. Dit drukbezochte evenement kent een informele sfeer, waar bezoekers de race en de boten van dichtbij kunnen bekijken.

Universiteit Twente

universiteitsfonds@utwente.nl

€ 10 Doneren Veel dank! Je naam komt op onze website. - Veel dank! Je naam komt op onze website. 10 donateurs € 25 Doneren Veel dank! Je naam komt op onze website en je ontvangt een unieke sleutelhanger! - Veel dank! Je naam komt op onze website en je ontvangt een unieke sleutelhanger! 12 donateurs € 50 Doneren Veel dank! Je naam komt op onze website, je ontvangt een unieke sleutelhanger en we sturen je een kaartje uit Monaco! - Veel dank! Je naam komt op onze website, je ontvangt een unieke sleutelhanger en we sturen je een kaartje uit Monaco! 7 donateurs € 100 Doneren Veel dank! Je naam komt op onze website, je ontvangt een unieke sleutelhanger, we sturen je een kaartje uit Monaco en je naam wordt op de trailer geplaatst. - Veel dank! Je naam komt op onze website, je ontvangt een unieke sleutelhanger, we sturen je een kaartje uit Monaco en je naam wordt op de trailer geplaatst. 12 donateurs € 250 Doneren Veel dank! Je naam komt op onze website, je ontvangt een unieke sleutelhanger, we sturen je een kaartje uit Monaco en je naam wordt op de trailer geplaatst samen met je eigen persoonlijke boodschap ! - Veel dank! Je naam komt op onze website, je ontvangt een unieke sleutelhanger, we sturen je een kaartje uit Monaco en je naam wordt op de trailer geplaatst samen met je eigen persoonlijke boodschap ! € 500 Doneren Veel dank! Je naam komt op onze website, je ontvangt een unieke sleutelhanger, we sturen je een kaartje uit Monaco, je naam wordt op de trailer geplaatst samen met je eigen persoonlijke boodschap en je ontvangt na afloop van de race het unieke full col... - Veel dank! Je naam komt op onze website, je ontvangt een unieke sleutelhanger, we sturen je een kaartje uit Monaco, je naam wordt op de trailer geplaatst samen met je eigen persoonlijke boodschap en je ontvangt na afloop van de race het unieke full colour fotoboek van Solar Boat Twente. 1 donateur