Solar Team Twente 2024

van totaal € 7.500 (2%)

Help ons op weg naar de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika! 

Wil je ons helpen om onze droom waar te maken: meedoen aan de zonnerace in Zuid-Afrika!? Doe een bijdrage om het mogelijk te maken dat we als winnaars over de finish komen van de meest uitdagende zonnerace ter wereld! Help ons bij het bouwen van 's werelds meest efficiënte zonneauto en de Sasol Solar Challenge in september 2024 te winnen!

Wij zijn Solar Team Twente, een team van ambitieuze studenten van Saxion Hogeschool en de Universiteit Twente. Ons doel is om de meest efficiënte en betrouwbare zonneauto ter wereld te ontwerpen en te bouwen. In september 2024 zullen we de geïnnoveerde zonneauto, RED X, aan de ultieme test onderwerpen tijdens de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika. In deze uithoudingsrace van meer dan 2500 kilometer dwars door het land, strijden teams van over de hele wereld in deze ultieme uitdaging. We mogen echter de volle acht dagen maar op één volle batterijlading rijden. Daarom moeten we innoveren voor de meest denkbare efficiënte en snelste zonneauto.

Het winnen van deze geweldige uitdaging vereist een zonneauto van wereldklasse, dus we zijn pioniers op het gebied van automotive innovatie. Om een van de meest geavanceerde en efficiënte zonneauto's ter wereld te bouwen, vragen we om jouw hulp! Door een financiële bijdrage te leveren, kun je ons helpen onze droom werkelijkheid te maken!

Jouw bijdrage zal het verschil maken in de ontwikkeling van onze innovaties, wat het verschil kan betekenen tussen winnen of verliezen! Alvast veel dank voor je support!

Volg het avontuur van Solar Team Twente op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn of onze website. Blijf op de hoogte terwijl we binnenkort de geïnnoveerde zonneauto, RED X, onthullen.