Universiteitsfondsbeurs

Closed You can't donate or start fundraising anymore
from €10,000 (70%)

“The way ATLAS combines technology with social sciences is unique, and it is just the right study for me. Here, I am learning everything I will need as an engineer while still adding my own flavour to the programme. Receiving this scholarship enables me to participate in this programme that I would have difficulty affording otherwise.’’ Sarah Schöttler, student University College ATLAS.

Veel talent en motivatie maar onvoldoende middelen om hier te komen studeren. Voor deze groep studenten is er een nieuwe beurs die hen toch de kans geeft om aan de Universiteit Twente te kunnen studeren: De Universiteitsfondsbeurs. Deze beurs wordt verstrekt aan zowel Nederlandse als internationale studenten om te studeren aan het prestigieuze University College ATLAS (honours BSc opleiding Technology and Liberal Arts & Sciences). Dankzij jouw bijdrage kunnen jaarlijks beurzen uitgegeven worden waardoor jonge ambitieuze studenten de kans van hun leven krijgen om in Twente te kunnen studeren.

"Het bijzondere in mijn ogen is dat ATLAS een van de weinige university colleges is die naast liberal arts & sciences ook technologie bestrijken en dat het voor potentiële briljante studenten de drempel voor een technische studie verlaagt. Ik vind het belangrijk dat zij zich nog beter kunnen ontwikkelen en niet marginaliseren in de Nederlandse zesjescultuur. ATLAS biedt hun een internationale context en een omgeving waarin zij elkaar stimuleren en tot grote hoogte kunnen reiken." Kees van der Graaf, voorzitter Raad van Toezicht en financiële ondersteuner van ATLAS

 

Universiteit Twente

universiteitsfonds@utwente.nl

€50 Donate Je krijgt een vermelding als donateur op deze site. - Je krijgt een vermelding als donateur op deze site. €65 Donate Het Universiteitsfonds Twente bestaat 65 jaar! Je ontvangt het boek de Aanjager. Ook krijg je een vermelding als donateur op deze site. - Het Universiteitsfonds Twente bestaat 65 jaar! Je ontvangt het boek de Aanjager. Ook krijg je een vermelding als donateur op deze site. €100 Donate Je ontvangt de nieuwsbrief van ATLAS. Ook ontvang je het boek de Aanjager en krijg je een vermelding als donateur op deze site. - Je ontvangt de nieuwsbrief van ATLAS. Ook ontvang je het boek de Aanjager en krijg je een vermelding als donateur op deze site. €250 Donate Je wordt uitgenodigd voor de ATLEXPO expositie. Ook krijg je als donateur een vermelding op deze site, ontvang je het boek de Aanjager en ontvang je de nieuwsbrief van ATLAS.  - Je wordt uitgenodigd voor de ATLEXPO expositie. Ook krijg je als donateur een vermelding op deze site, ontvang je het boek de Aanjager en ontvang je de nieuwsbrief van ATLAS. €500 Donate Je wordt uitgenodigd voor een lunch met de beursstudenten van University College ATLAS. Ook word je uitgenodigd voor de ATLEXPO expositie, krijg je als donateur een vermelding op deze site, ontvang je het boek de Aanjager en ontvang je de nieuwsbrief v... - Je wordt uitgenodigd voor een lunch met de beursstudenten van University College ATLAS. Ook word je uitgenodigd voor de ATLEXPO expositie, krijg je als donateur een vermelding op deze site, ontvang je het boek de Aanjager en ontvang je de nieuwsbrief van ATLAS. €1,000 Donate Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met de Dean van University College ATLAS. Ook word je uitgenodigd voor een lunch met de beursstudenten en ontvang je een uitnodiging voor de ATLEXPO expositie. Verder krijg je als donateur een vermelding op deze si... - Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met de Dean van University College ATLAS. Ook word je uitgenodigd voor een lunch met de beursstudenten en ontvang je een uitnodiging voor de ATLEXPO expositie. Verder krijg je als donateur een vermelding op deze site, ontvang je het boek de Aanjager en ontvang je de nieuwsbrief van ATLAS.