West Side Story

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 2.000 (24%)

Geef om cultuur

Stichting InSPE organiseert producties door én voor hoofdzakelijk (internationale) studenten en medewerkers van de Universiteit Twente, het Saxion Enschede, het ArteZ Enschede, en het ROC van Twente. We willen verschillende disciplines en talenten samenbrengen in één groot project, om al deze talenten een podium te bieden. Hierbij proberen we zo veel mogelijk mensen te bereiken door de samenwerking aan te gaan met zo veel mogelijk culturele verenigingen, bedrijven en andere (studenten)organisaties.

Op 28, 29 en 30 april staan we driemaal met onze voorstelling West Side Story in de Rabozaal van de Schouwburg Hengelo. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en repetities. Met ongeveer 75 deelnemers die onderdeel zijn van de cast, orkest, decor en kleding doen we ons best om een voorstelling van niveau te gaan neerzetten, onder leiding van een team van professionals. Daarnaast werken we samen met o.a. de Universiteit Twente die de  repetitielocaties voor ons verzorgt, de cultuurkoepel Apollo en de Student Union die ons een uitgebreid netwerk bieden en ons financieel ondersteunen.

Aan het organiseren van West Side Story zit een prijskaartje. Om de juiste sfeer te creëren is het nodig om onze artistieke kunsten niet alleen vertonen op het toneel maar ook door het maken van een decor, het regelen van de grime (make-up) en de kleding. Uw bijdrage wordt gebruikt om dit allemaal voor elkaar te krijgen! Alvast veel dank voor uw steun!

€ 5 Doneren Dank je wel!  - Je krijgt een persoonlijke boodschap van het het bestuur van InSPE om je te bedanken! € 10 Doneren Dank je wel! Je krijgt een video-boodschap! - Je krijgt een video-boodschap van het hele orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 12 donateurs € 25 Doneren Dank je wel! Je bent uitgenodigd bij een repetitie! - Dank je wel! Je bent uitgenodigd bij een repetitie van het orkest of van de cast! En je krijgt een video-boodschap van het hele orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 4 donateurs € 50 Doneren Dank je wel! Je bent uitgenodigd voor een back-stage Meet&Greet in de Schouwburg Hengelo - Je bent uitgenodigd voor een back-stage Meet&Greet in de Schouwburg Hengelo! Je bent ook uitgenodigd bij een repetitie van het orkest of van de cast! En je krijgt een video-boodschap van het hele orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. 2 donateurs € 100 Doneren Dank je wel! Je krijgt een vrijkaartje! - Je krijgt een vrijkaartje. En je bent uitgenodigd voor een back-stage Meet&Greet in de Schouwburg Hengelo! Je bent ook uitgenodigd bij een repetitie van het orkest of van de cast!.En je krijgt een video-boodschap van het hele orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken. € 200 Doneren Dank je wel! Je naam komt in het programmaboekje (indien gewenst). - Je naam komt in het programmaboekje (indien gewenst). En je krijgt een vrijkaartje. Daarnaast ben je uitgenodigd voor een back-stage Meet&Greet in de Schouwburg Hengelo! Je bent ook uitgenodigd bij een repetitie van het orkest of van de cast!.En je krijgt een video-boodschap van het hele orkest én een persoonlijke boodschap van het bestuur van InSPE om je te bedanken.