RoboTeam Twente

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 5.000 (21%)

Help ons een elftal te bouwen!

RoboTeam Twente is een studententeam dat zich richt op het innoveren in robotica en kunstmatige intelligentie. Dit doen wij door middel van het ontwikkelen van voetbalrobots. Deze nemen wij mee naar de RoboCup, het wereldkampioenschap robotvoetbal. In 2017, het eerste jaar dat we hieraan meededen, eindigden we als 14de. In 2018 werd de 7de plaats behaald en afgelopen jaar, in Sydney, Australië, eindigden we als 5de!


Dit jaar willen we de top 3 bereiken tijdens de RoboCup in Bordeaux, Frankrijk. Dit geeft ons de kans om de ontwikkelingen in robotica binnen Nederland, de regio Twente en de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion op de kaart te zetten. De RoboCup is echter niet enkel het wereldkampioenschap robotvoetbal, maar heeft een veel groter, overkoepelend doel: “In 2050 zal een team van volledig autonome, humanoïde robotvoetballers een voetbalwedstrijd winnen van de menselijke wereldkampioen in dat jaar”.


RoboTeam Twente neemt deel aan de Small Size League, waarin gefocust wordt op zwerm technologie: communicatie en beslissingen binnen het team in een dynamische omgeving. Deze technologie kan ook worden toegepast in de logistiek, zoals zelfrijdende auto’s of sorteersystemen, of in de gezondheidszorg. Ook bij noodgevallen, waarbij snel een goede coördinatie nodig is, is zwerm technologie toepasbaar. Al deze voorbeelden laten zien dat de technologie waarmee wij ons bezig houden kan helpen het leven en werk zowel veiliger als efficiënter te maken.


Dit jaar breidt de RoboCup uit, om een stap richting de visie voor 2050 te zetten. De teams in de Small Size League zullen vanaf komend jaar met 11 robots spelen, in plaats van de 8 robots voorheen. Hiervoor zullen we dus extra robots moeten bouwen en jij kan ons steunen door een bijdrage te leveren! Help jij ons aan nieuwe bouten en moeren, een schietmechanisme of elektronica voor de extra robots? Alvast veel dank!!

Volg ons via Facebook, Linkedin, Instagram en onze website!

 

€ 10 Doneren Moeren en bouten - Dankjewel! Als dank voor je bijdrage zullen we je, indien gewenst, noemen op de lijst van crowdfunders op de RoboTeam Twente website. Ook word je genoemd op deze crowdfunding website. € 25 Doneren Wiel - Dankjewel! Als dank voor je bijdrage ontvang je een 3D-geprinte RoboTeam Twente sleutelhanger. Daarnaast zullen we je, indien gewenst, noemen op de lijst van crowdfunders op de RoboTeam Twente website. Ook word je genoemd op deze crowdfunding website. 12 donateurs € 50 Doneren Schietmechanisme - Dankjewel! Als dank voor je bijdrage ontvang je een katoenen RoboTeam Twente tas. Daarnaast ontvang je ook een RoboTeam Twente sleutelhanger en zullen we je, indien gewenst, noemen op de lijst van crowdfunders op de RoboTeam Twente website. Ook word je genoemd op deze crowdfunding website. 3 donateurs € 100 Doneren Frame - Dankjewel! Als dank voor je bijdrage ontvang je een persoonlijk kaartje vanuit Bordeaux, wanneer wij daar zijn voor de RoboCup. Daarnaast ontvang je ook een katoenen RoboTeam Twente tas, een RoboTeam Twente sleutelhanger en zullen we je, indien gewenst, noemen op de lijst van crowdfunders op de RoboTeam Twente website. Ook word je genoemd op deze crowdfunding website. 1 donateur € 250 Doneren Motoren - Dankjewel! Als dank voor je bijdrage plaatsen we jouw naam op de speciale crowdfunders cover, die een van onze robots zal dragen bij demonstraties en evenementen. Daarnaast ontvang je een persoonlijk kaartje vanuit Bordeaux, een katoenen RoboTeam Twente tas, een RoboTeam Twente sleutelhanger en zullen we je, indien gewenst, noemen op de lijst van crowdfunders op de RoboTeam Twente website. Ook word je genoemd op deze crowdfunding website. 1 donateur € 500 Doneren Elektronica - Dankjewel! Als dank ontvang je het VIP-pakket: een uitnodiging voor een middag bij RoboTeam Twente, bestaande uit een lunch, een rondleiding, een demonstratie en de mogelijkheid om zelf te voetballen onder het genot van een drankje. Daarnaast sturen we je een kaartje vanuit Bordeaux, plaatsen we je naam op de speciale crowdfunders cover en ontvang je een RoboTeam Twente tas en een RoboTeam Twente sleutelhanger en zullen we je, indien gewenst, noemen op de lijst van crowdfunders op onze website.